Kaffe og te

Ha alltid kaffe og te til gjestene

Det er viktig å ha både kaffe og te på lager. Skandinaver er noen av de som drikker mest kaffe i verden, målt per innbygger. Det er derfor stor sannsynlighet for at dine gjester vil be om en kopp. I tillegg til at du må være leveringsdyktig på kaffe og te, er det fint om dine gjester også har noe å velge mellom. Finn den gode smaken i vårt utvalg. Les mer her

Loading...
Filter

Velg kaffe som passer maskinen

Når du trenger å kjøpe kaffe, er det viktig å holde øye med om du skal bruke hele bønner eller malt kaffe. Man hører ofte at nykvernet bønner, for beste smak, det kan ikke si så enkelt. Det er meget om vanntemperaturen og trykket ved hvilket kaffen traktes i. I dag, malt og pakket kaffe veldig annerledes enn det gjorde i begynnelsen. Derfor kan de bli lenger og holde smaken mye bedre. Både kaffe og hele bønner for å bli lagret på riktig måte for å kunne beholde sin smak. Oppbevar alltid kaffe i en lufttett beholder, og som et kjølig sted. Dette kan være i et skap eller en skuff på kjøkkenet. Prøv å velge et kabinett som ikke stå opp kjøleskap, fryser eller ovn, som de avgir varme når anvendes.

Te noen smag

De folk kan smake forskjellen i kaffe, men for mange er det ikke så stor smak forskjell på te . Tea er drukket mye i Skandinavia, men det er spredt i mange forskjellige smaker. Er du i tvil om smak å velge, så Earl Grey, grønn te og te med frukt smaker, noen av de mest populære. Tea har den fordelen som kan kjøpes i små pakker når de er riktig lagret, beholder mye av smaken. Vårt utvalg omfatter noen av de mest kjente kvalitetsmerker. Pickwick te er kjent over hele verden på grunn av sin høye kvalitet og stort spekter av smak. Med Pickwick te kan du definitivt finne en smak som deg og dine gjester vil sette pris på. Earl Grey og engelsk frokost er et par av god smak fra Pickwick te hvis du har til å servere en brunsj.

Lagring og oppskrifter med te

For å bevare friskhet og smak, er det en rekke tips som du kan følge. Det er fem ting som er viktig i datalagringen. Dette gjelder hvis du har kjøpt i bulk, eller du kjøpte den i små teposer. Te må holdes tørt, kjølig, mørkt, og fortrinnsvis i en lufttett beholder. I tillegg til disse fire rådene, det er så lurt å sette den et annet sted enn krydder. Dette gjelder spesielt hvis det te er lagret i en lufttett beholder. Hvis du setter beholderen i et kjøkkenskap, prøve å plassere den slik at den ikke står opp noen apparater. Apparater genererer et lite varme når den er i bruk. Og så åpenbart husker riktig rengjøring av maskiner.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna