Vaser

En vakker vase er det som gir duken den siste touchen og virkelig viser dine gjester personligheten din. Våre vaser tilbyr ulike stiler og design, så du er garantert å finne noe for enhver smak og for enhver anledning. Se utvalget nedenfor eller les mer her.

Loading...
Set Ascending Direction
 1. Blomstervase med glassinnsats 12,5cm 1114010 by APS color Svart
  Blomstervase med glassinnsats 12,5cm
  139,00 NOK
  Out of stock
 2. Krystallvase 27cm LADY DIAMOND L9752 by Eclat color Svart
  Krystallvase 27cm LADY DIAMOND
  538,75 NOK
Set Ascending Direction

Nachtmann Vaser

Som noe helt unikt tilbyr vi vaser fra det helt spesielle merket Nachtmann, som leker med sanser og uttrykk. Dette tyske merket har laget glass til hverdag og fest siden 1834 og er kjent for sin kvalitet som er utenom det vanlige. Nachtmann vaser er en fin måte å holde seg oppdatert på dagens trender uten å gå på kompromiss med kvalitet og detaljer.

Detaljene skaper stemningen

Ethvert hjem, restaurant eller bar er ingenting uten detaljene som følger med. En vase er en fin måte å skape en atmosfære eller følelse utenom det vanlige, og gi gjestene dine en opplevelse hvor hyggen står i fokus. Våre hvite vaser passer til enhver anledning, men er du på jakt etter noe helt unikt, kan du også finne sylindervaser eller en helt unik glassvase i settet. Da er du garantert en vase som er mer enn bare pynt.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna