Salt og pepper
Salt og pepper på den vakre måten
salt og pepper er trolig de to krydder som bruker mesteparten av kjøkkenet. Når den brukes for å tilberede, er det nødvendig med en stor salt og pepper sett. Bør det være i å være synlig på kjøkkenbordet, eller plassert på spisebordet, er det en helt annen samtale. I vårt sortiment finner du mange varianter, og det er sikkert en som passer dine behov. Les mer her

Salt og pepper sett
Salt og pepper sett kan brukes i mange forskjellige sammenhenger. Derfor tilbyr også et variert utvalg av vårt sortiment. Skulle settet stå på spisebordet, og brukes i hverdagen, så det kan ikke være nødvendig med et stort og godt satt. Her er mindre sett av mer populære siden de ikke tar opp for mye på bordet. Hvis du vil ha salt og pepper mill for matlaging på kjøkkenet, så er det ofte det motsatte. Her må du raskt gi sine retter litt krydder. Med en stor jeksel behovet bare slå et par ganger. Noen av de mest populære churn i vårt utvalg er kverner fra Peugeot. Peugoet gjøre sine møller i alle størrelser. Den minste er 9 cm, mens den største er hele 80 cm lang. De brukes over hele verden og er kjent for sin klassiske utseende og høy kvalitet.
Salt og pepper sett for servering
du spiser på restaurant, er det forventet at maten er krydret, så det ikke skal brukes på et sett på bordet. Siden våre budsjetter er svært forskjellige, er det klart at det er et lite sett eller en skål på bordet. Vil du virkelig overraske gjestene dine med en fin servering, slik at bruken av en stor jeksel være et alternativ. Serverer en klassisk carbonara, kan du behandle dine gjester med fersk revet parmesanost og par slå på en stor pepperkvern. A Cote de Boeuf er en stor biff som ville kutte ut ved bordet. Biffen serveres på en fin skjærebrett og blir skiver. Her er glasur på kaken for å finne en stor salt og pepper møllehastighet, og gi platene et dryss fra hver.