Køkkenmaskiner

K økkenmaskiner til barer, restauranter og catering  

Enhver kokk, om det er en profesjonell eller en husmor, eller far, for den saks skyld, må en eller flere hvitevarer. De gjør livet enklere, mer moro matlaging og selvfølgelig også raskere. Derfor har vi besluttet å montere nesten alle tenkelige typer kjøkkenapparater ett sted slik at du kan finne akkurat det du trenger på ett sted. Du kan trygt se av kjøkkenet vårt utstyr kategorien gjennom å vite at dette er produkter av høyeste kvalitet som presenteres, og at du kan gjøre dem den rimeligste prisen når vi gir prisgaranti på alle våre produkter
GASTROBACK - kjøkkenutstyr til deg
Vi har en bred portefølje av GASTROBACK kjøkkenapparater som er preget av sin kvalitet og flott design. Men det er mye mer å komme. Alle GASTROBACK maskiner er svært brukervennlig og praktisk. Enten du trenger et miksebord, eller en fondue sett, slik at du kan finne dem her. De store vaffel maskiner og pannekake maskiner vil pryde kjøkkenet ditt enten det er i bruk eller ikke. Og de store kjeler er ikke bare rask til å koke vann, men de er utrolig vakker å se på mens de gjør det. For profesjonell kokk eller bare en husmor som ønsker kjøttdeig av beste kvalitet, har vi to hele kjøttkverner å velge mellom. Mincer pluss som er en skikkelig maskin for daglig bruk og kvernen Pro M er den profesjonelle utgaven, men også lett kan brukes hjemme.    
Set Descending Direction
Page
 1. Margarator Pro Margarita & slushicemaskine
  Margarator Pro Margarita & slushicemaskine
  3 872,00 kr
  Quickview
 2. -27%
  Vaffeljern - WA 3491
  Vaffeljern - WA 3491
  Special Price 297,00 kr Regular Price 405,00 kr
  Quickview
 3. -50%
  Vaffeljern til Belgiske vafler
  Vaffeljern til Belgiske vafler
  Special Price 337,00 kr Regular Price 676,00 kr
  Quickview
 4. -33%
  Vaffeljern - Rustfrit stål
  Vaffeljern - Rustfrit stål
  Special Price 406,00 kr Regular Price 608,00 kr
  Quickview
 5. -44%
  Dobbelt vaffeljern - Rustfrit stål
  Dobbelt vaffeljern - Rustfrit stål
  Special Price 608,00 kr Regular Price 1 082,00 kr
  Quickview
 6. -25%
  Vakuumpakker FFS001X
  Vakuumpakker FFS001X
  Special Price 811,00 kr Regular Price 1 082,00 kr
  Quickview
 7. Vakuumpakker FFS004X
  Vakuumpakker FFS004X
  1 759,00 kr
  Quickview
 8. -30%
  Vakuumpakker FFS005X
  Vakuumpakker FFS005X
  Special Price 1 895,00 kr Regular Price 2 708,00 kr
  Quickview
 9. -30%
  Vakuumruller 20cm FSR2002 ( 2 x 6,7 m )
  Vakuumruller 20cm FSR2002 ( 2 x 6,7 m )
  Special Price 270,00 kr Regular Price 388,00 kr
  Quickview
 10. -30%
  Vakuumruller 28cm FSR2802 ( 2 x 5,5 m )
  Vakuumruller 28cm FSR2802 ( 2 x 5,5 m )
  Special Price 270,00 kr Regular Price 388,00 kr
  Quickview
Set Descending Direction
Page

Sous vide er den perfekte hjælp

Hvis elsker perfekt tilberedt kød og grøntsager, så er en sous vide det perfekte redskab i køkkenet. Når man tilbereder kød og grønsager på denne måde, kan man være sikker på et perfekt resultat hver gang. Vand er en meget bedre varmefordeler end luft, og man kan være sikker på, at kød og grøntsager bliver tilberedt helt ens. Temperaturen styres af en sous vide stav, der placeres på indersiden af en gryde. Alternativt kan man vælge en sous vide med indbygget kar. Når du kigger i vores sortiment, er det vigtigt, at du vurdere på, hvor meget vand du skal have opvarmet. Vælger du en model med indbygget kar, er du helt sikker på, at maskinen kan opvarme den volumen, som karet er på. Når du har tilberedt kød på denne måde, er det faktisk færdigt. For at opnå en god stegeskorpe, skal kødet lynhurtigt på en grill.

Køkkenmaskiner til desserter

Til at lave den perfekte dessert, kan du få stor hjælp, med de rette køkkenmaskiner. Helt uundværligt er en god håndmixer. Den er perfekt til at piske flødeskum, eller hvis en kagemix eller dej skal røres sammen. Til håndmixere har vi meget forskelligt endegrej, så du kan bruge din håndmixer til mange forskellige opgaver. Eksempelvis kan du røre en lækker dej til vafler sammen, og når den er rørt, har vi et stort udvalg af vaffeljern. Her kan du både vælge vaffeljern med plads til en eller til to vafler. Med et vaffeljern, er det sikker på, at få perfekte vafler hver gang. Nogle af modellerne i sortimentet, har varmejustering, så du kan få dem, lige som du ønsker. Et vaffeljern til to vafler gør det muligt, at lave vafler til flere personer, så der ikke kommer så meget ventetid. Det er især smart, hvis du driver en restaurant eller cafe.

Køkkenmaskiner prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Køkkenmaskiner hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.