Kjøkken

Hold orden på utstyret i kjøkken selv om det er først og fremst drikker du liker å lage  

Bruk kjøkkenet for å lage drinker og bli inspirert av mat

Mange har en kjøkken , som de ikke bruker veldig mye. Ovnen brukes til oppvarming, kjøleskap er bare brukt til å lagre ulike typer alkohol, øl og vin, og create bare brukes til å lagre barværktøj betaler. Og den eneste gangen ordren og tjenesten som brukes er i mangel av bestikk i pose med takeaway mat du har kjøpt fra den lokale. Hvis dette er situasjonen som brukeren rett og slett ikke sitt kjøkken optimalt. Mange velger å se sitt kjøkken som en slags samlingssted for alle sine ting til baren, men det kan brukes til så mye mer enn det. Faktisk kan du få mye inspirasjon til sine drinker ved matlaging på kjøkkenet hans
Under matlaging, vil du oppleve mange forskjellige opplevelser, og alle disse følelsene kan brukes utvikling av nye drikke oppskrifter. For det kan være at du står og gjør en skikkelig høst pott i hennes kjøkken og plutselig du blir inspirert av den vakre og krydret smak av laurbærblad og rosmarin. Og neste gang du står med bar utstyr og går ut til en hendelse og lage drinker kan ta disse krydder og eksperimentere med hva slags ånder som best passer disse urtene
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Under madlavning vil man opleve et hav af forskellige sanseindtryk og alle disse sanseindtryk kan bruges i udviklingen af nye drinkopskrifter. For det kan være, at man står og laver en rigtig efterårsgryde i sit køkken og pludseligt bliver man inspireret af den dejlige og krydrede smag fra laurbærblade og rosmarin. Og næste gang man står med sit barudstyr og skal ud til et arrangement og lave drinks kan man tage disse krydderier med og eksperimentere lidt med hvilke former for spiritus, der passer bedst til disse krydderurter.
 
For det at lave drinks og være bartender er så meget mere end blot at shake nogle drinks sammen, det handler om smag, sanser og indtryk, som verden kan give en, og her kan man starte i sit køkken.
 

Et køkken kan bruges til en bar

Der er mange, som vælger at have et hul i væggen mellem stue og køkken og hvis man har dette, har man skabt det oplagte sted at have en bar. For hvis hullet lige nøjagtigt er i højde med overkroppen kan man lave dette hul om til en bardisk og således kan man lave ens køkken om til en bar. På den anden side, inde i stuen kan man så placere nogle høje barstole og pludseligt har man en undskyldning for at købe endnu flere barrelaterede ting til sit køkken. For nu har man ikke længere blot et køkken, men man har en hel bar. Dette stemmer også meget godt overens med det, som man rent faktisk har i sit køkken, hvilket primært er diverse barting, som man har i køkkenet fordi, at der ikke er plads andre steder. 
 
 

En blender i et køkken er oplagt til drinks

Der er få ting, som er så gode at anvende til mange forskellige formål, som den kendte og kære blender, som mange mennesker har i deres køkken. Den er blandt andet god til at lave suppe med, derudover kan man lave lækre og sunde smoothies. Men det er dog ikke kun i den klassiske køkkenafdeling, at man kan bruge en blender. For også når det kommer til spiritus- og alkoholafdelingen kan man bruge en denne køkkenmaskine til mange ting. Især hvis man skal lave lækre, kolde drinks, som kræver knust is. Så er det så nemt, at man blot kan gå ud i sit køkken, snitte og hakke de ingredienser man nu engang skal bruge, ned i blenderen, tryk på start, og inden for få sekunder har man de lækreste kolde drinks.

De glas, som kan findes i køkkenet, kan også bruges i baren

I køkkenet har man en lang række glas, og disse glas er gode at bruge til juice, vand og sodavand, men de kan også bruges i baren. For de store vandglas er ofte oplagte at anvende til høje drinks, og de store kaffeglas man har kan ligeledes bruges til drinks. Så tøm dit køkken for glas, hvis den står på en våd aften, hvor alt dit barudstyr skal i brug fordi, at du har lovet vennerne, at du nok skal stå for at være bartender i aften. Derfor har vi også et kæmpe udvalg af køkkenartikler

Beholdere fra køkken kan bruges til snacks

Alle mennesker har mange forskellige skåle og beholdere i et køkken, som måske er beregnet til salat eller lignende. Men derudover kan de dog også sagtens bruges i forbindelse med en fest, hvis man skal agere bartender. For på en rigtig bardisk skal der altid være nogle snacks, som den der skulle have lyst, kan tage af. Og disse snacks kan for eksempel serveres af en skål, som egentligt er beregnet til chokolade eller slik. Chips og større og mere luftige snacks kan snildt serveres af en salatskål og saltstænger kan serveres af et helt almindeligt glas, som man også kan finde i køkkenet. Hvis man inviterer folk til en lidt sundere fest kan man også bruge glas fra køkkenet til at servere gulerodsstave eller agurkestave. Og i de små skåle kan man røre en fedtfattig dressing sammen lavet på skyr eller et andet fedtfattigt mælkeprodukt.
 
Kjøkken prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Kjøkken hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna