Loading...

Kaffebønner Bæredygtig/Øko 1Kg - Gevalia

Artikkelnummer
9283
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

479,00 NOK
In stock

Beskrivelse

Bærekraftige og Økologiske Kaffebønner fra Gevalia

Gevalia Professional Økologisk Helbønne er den perfekte kaffen for deg som ønsker en mørk og dyp smak. Disse bærekraftige og økologiske kaffebønnene egner seg til kaffemaskiner med innebygd kverning eller etter å ha blitt malt i en kaffekvern.

Med riktig brygging vil kaffens karakterer komme enda bedre frem, og hvis du bruker en profesjonell espressomaskin, vil du oppleve mange flere nyanser i smaken. Disse kaffebønnene fortjener den beste behandlingen for å sikre den optimale smaksopplevelsen.

Gevalia Professional Økologisk Helbønne er ikke bare bra for deg, men også for naturen og menneskene bak produksjonen. Den er produsert på en bærekraftig og økologisk måte, hvor det ikke brukes sprøytemidler. I tillegg sikrer produksjonen ordentlige sosiale og økonomiske vilkår for bønder, inkludert tilgang til medisin og legehjelp.

Ved å velge disse bærekraftige og økologiske kaffebønnene viser du omtanke for naturen og andre mennesker. Du kan nyte kaffen din med god samvittighet, da den er sunn og fri for giftstoffer. Server Gevalia Professional Økologisk Helbønne til gjestene dine og gi dem en kaffeopplevelse utenom det vanlige.

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna