Loading...

Jerte Tumbler 36cl

Artikkelnummer
632405
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på support@barlife.no

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på support@barlife.no
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

55,00 NOK
Out of stock

Beskrivelse

Jerte Tumbler - Holdbare og pålitelige glass til hoteller, barer og restauranter

Disse Jerte Tumblere er perfekte for hoteller, barer og restauranter, da de er holdbare og pålitelige. Med en kapasitet på 36cl er de ideelle for servering av ulike drikkevarer.

Det rette designet gir et enkelt og moderne preg til enhver drinksservice. Glassene er fullstendig herdet, noe som betyr at de er motstandsdyktige mot mekaniske støt og har en levetid som er fem ganger lengre enn ikke-herdede glass.

Perlekanten sikrer styrke på sårbare kanter, noe som minimerer avskalling og forlenger levetiden. Glassene er også varmebestandige og kan tåle temperaturforandringer fra varmt til kaldt, da de er termisk støttestet og motstandsdyktige opp til 135C.

Et herdet glass er også tryggere å bruke innen restaurantbransjen, da det vil knuse i mindre farlige biter hvis det utsettes for et kraftig slag. Glassene tåler også oppvaskmaskin, noe som gjør dem enkle å rengjøre og beholde sin klarhet.

Med disse Jerte Tumblere kan du være sikker på å ha holdbare og pålitelige glass for din drinksservice.

Dokumenter


Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna