Loading...

Jegerbomber - Poly

Artikkelnummer
15755
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

28,75 NOK
  • Pris pr stk m/12 stk: 22,00 NOK . Spar 23%
  • Pris pr stk m/36 stk: 20,00 NOK . Spar 30%

Beskrivelse

Jäger Bombs Shotsglass - Det ultimate glasset for Jäger Bombs

Hvis du vil imponere gjestene dine og skape en festlig stemning, er Jäger Bombs shotsglass et must-have. Disse deilige shotsglassene er spesielt designet for å drikke Jäger Bombs direkte fra ett glass, noe som gjør det enkelt og morsomt å lage og nyte disse populære shotene.

Glassene er laget av holdbart polycarbonat, noe som gjør dem lette og motstandsdyktige mot brudd, selv om de skulle falle. De har en kapasitet på 8 cl og består av to separate rom - ett for Jägermeister og ett større rom for energidrikken. Dette sikrer at væskene ikke blandes sammen før du er klar til å drikke shotet ditt.

Med Jäger Bombs shotsglass kan du skape en festlig stemning og imponere gjestene dine med stil. Glassene er enkle å rengjøre og må kun vaskes for hånd for å bevare kvaliteten og holdbarheten deres.

Så hvis du elsker Jäger Bombs og vil legge til en morsom og stilig vri på festene dine, er disse shotsglassene det perfekte valget.


Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna