Loading...

Huntsman Trævinkøler

Artikkelnummer
9898
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

1879,00  NOK

Beskrivelse

Huntsman Trevin-kjøler - En unik og vintage-inspirert vinkjøler

Skap en unik og estetisk vakker atmosfære med denne Huntsman Trevin-kjøleren. Denne vinkjøleren er laget av tre og har en unik design som er inspirert av vintage-stilen. Med sine dimensjoner på 190mm i høyden, 300mm i bredden og en diameter på 190mm, er den perfekt for å holde flaskene dine med vin eller champagne kalde og kjølige.

Det spesielle med denne vinkjøleren er de to reinsdyrene som pryder sidene og skaper et jeger-utseende som både er moderne og stilfullt. Uansett om du bruker den til hjemmebaren eller den profesjonelle baren, vil denne vinkjøleren definitivt tilføye et unikt og elegant preg til bordet ditt.

Med en vekt på 1.434kg og en pakkevekt på 2.126kg er denne vinkjøleren solid og holdbar. Den har også en bunn på 170mm som sikrer stabilitet og beskyttelse av flaskene dine.

Uansett om du kjøper denne vinkjøleren til deg selv eller som en gave, vil den definitivt bli verdsatt av enhver vinelsker.

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna