Rengjøring

Rengjøring av kaffetrakter

hvis du har en kaffemaskin som skal rengjøres eller rengjøres, så er det viktig å ha riktig vaskemiddel. Kaffe har en stor evne til å misfarges over tid. Derfor føles det ofte som kaffemaskiner og kaffekrus har et brunlig skjær. Det er også viktig å holde kaffemaskin ren, ellers kan det gi dårlig smak på kaffen. Les om våre rengjøringsprodukter her

Loading...
Filter

Clean Drop

In vårt utvalg av rengjøringsprodukter for kaffemaskiner eller kaffekanner, vi har mange forskjellige typer. Clean Drop er en av de mest brukte produkter. Clean Drop er et produkt som du kan bruke når du trenger å rense kaffetrakter. Den kan også brukes til generell rengjøring av kaffetrakteren eller kaffe pott. Rengjøring av kaffe potter kan være en stor oppgave. Vanlig vaskemiddel fungerer ikke alltid godt for kafferester som det sitter fast fester og misfarges overflater. Clean Drop oksiderer som bidrar til å løse selv de mest gjenstridige kafferester. Denne typen renere kan også brukes til avkalking kaffe eller mugge. Lime er ikke fjernet av vanlig såpe. For å bruke midler som har kalk til heis fra overflaten. Det gjør Clean Drop og avgir noen smak til kaffetrakter eller kande.

Vær skeptisk til kraftige rengjøringsmidler

Det er kraftige rengjøringsmidler som du bruker til rene overflater på kjøkkenet, badet eller andre husholdningsartikler som ikke er i direkte kontakt med mat. Det er ikke anbefalt å bruke disse rengjøringsmidler for kaffemaskiner eller mugger for kaffe og te. Disse rengjøringsmidler fjerne utvilsomt kalk og avsatt rester av kaffe og te, men de gir dårlig smak. Det krever derfor å skylle hele maskinen grundig med vann. Selv med en kraftig flush, kan det være vanskelig å fjerne smaken fra rengjøringsprodukter. I den påfølgende perioden, er det stor risiko for at din kaffe eller te, få en syntetisk smak. Fjern alle såperester ikke er, kan det være direkte giftig å drikke dem når de har blitt varmet opp. Det er alltid anbefalt å bruke godkjent rengjøring, til husholdingsartikler direkte i kontakt med mat. Vårt produktspekter i denne kategorien, slik som Clean Drop, er alle godkjent for dette formålet.

Følg rengøringsanvisningen

For å få mest mulig ut av å bruke Clean Drop, eller noen av de andre rengjøringsmidler, er det viktig å følge instruksjonene. Ikke alle produkter vil bli brukt på samme måte, men de gir gode resultater. Vi har valgt å ha kun kvalitetsprodukter i vårt sortiment, som vi bruker til våre kaffemaskiner og mugger. Anbefalingen er at du rengjør kaffetrakteren minst en gang i måneden med både renere og kalk remover. Dette vil sikre at du aldri får dårlig smak i kaffen og kaffetrakteren har en lengre levetid.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna