Loading...

Holder til Speedracks (sett av 2)

Artikkelnummer
9755
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

108,75 NOK

Beskrivelse

Praktiske Holdere til Speedracks i Rustfritt Stål

I en bar er det viktig å ha et godt system for oppbevaring av flasker, og disse holderne til speedracks er den perfekte løsningen. Laget av rustfritt stål, er de både holdbare og stilige.

Med en lengde på 24 cm passer disse holderne til forskjellige typer speedracks, inkludert doble speedracks med 2x6 flasker og doble speedracks med 2x8 flasker. De passer også til speedracks med 6 flasker og speedracks med 8 flasker, noe som gjør dem allsidige og anvendelige i forskjellige situasjoner.

Disse holderne er enkle å feste til dine speedracks, og når de er på plass, kan du enkelt plassere flaskene dine oppå. De sikrer at flaskene dine er trygt oppbevart og lett tilgjengelige, noe som gjør det enkelt for deg å betjene kundene dine og holde styr på forsyningene dine.

Med disse praktiske holderne til speedracks kan du organisere barområdet ditt effektivt og ha alt du trenger rett ved hånden.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna