Loading...

Hâws Vakuumpakker med dobbel forsegling

Artikkelnummer
19375
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på support@barlife.no

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på support@barlife.no
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

Special Price 1119,00  NOK Regular Price 1278,75  NOK
Spar 12% (160 NOK)

Beskrivelse

Hâws Vakuumpakker med dobbel forsegling - Forleng holdbarheten og minimer matsvinn

Denne Hâws Vakuumpakkeren er det perfekte verktøyet for å forlenge holdbarheten til matvarene dine og minimere matsvinn. Med sin unike lukkemekanisme kan den enkelt lukkes med én hånd, og den doble forseglingen sikrer at posene forblir lufttette.

Med denne vakuumpakkeren kan du dobbelt forsegle poser med en bredde på opptil 30 cm og hvilken som helst lengde. Dette gir deg muligheten til å oppbevare matvarene dine lenger og bevare deres friskhet og smak. Du kan også bruke vakuumpakkeren til å marinere kjøttet ditt eller tilberede mat sous vide.

Produktet leveres med en kniv for å kutte poser og 2 x 5 vakuumposer i størrelsene 22 x 30 cm og 28 x 40 cm. Det følger også med en slange for vakuumbeholdere, slik at du kan oppbevare matvarene dine enda lenger.

Denne vakuumpakkeren er ikke bare praktisk, men også en sunnere tilberedningsmetode. Ved å fjerne luften fra posene trenger du ikke bruke fett til tilberedningen, og du kan forlenge holdbarheten til matvarene dine uten å gå på kompromiss med smak og kvalitet.

Med dens ulike funksjoner for både vakuumpakking og forsegling, dens evne til å vakuumfylle opptil 12L/min og skape et maksimalt negativt trykk på -0,8 bar, er denne vakuumpakkeren et uunnværlig verktøy på kjøkkenet ditt.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna