Loading...

Gull bordklokke 9 cm

Artikkelnummer
518607
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på support@barlife.no

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på support@barlife.no
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

199,00 NOK

Beskrivelse

Gull bordklokke 9 cm - Legg til stil og eleganse til rommet ditt

Dette vakre gull bordklokke er det perfekte tilbehøret til baren din hjemme eller kafeen. Med sitt stilrene design og gullfarge vil den legge til et snev av eleganse til enhver innredning.

Bordklokken er laget av rustfritt stål og har en diameter på 9 cm. Den er lett å plassere på ethvert bord eller hylle og vil være et iøynefallende element i rommet.

Med en høyde på 59 mm og en diameter på 85 mm er denne bordklokken kompakt og enkel å håndtere. Den veier kun 110 g, noe som gjør den lett å flytte rundt etter behov.

Uansett om du ønsker å legge til et elegant preg på hjemmet ditt eller skape en sofistikert atmosfære i kafeen din, er denne gull bordklokken det perfekte valget.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna