Loading...

Grytesett med glasslokk - 1,6 L + 2,2 L + 4 L

Artikkelnummer
10066
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

639,00 NOK

Beskrivelse

Grytesett med glasslokk - Perfekt for enhver oppgave på kjøkkenet eller i baren

Dette grytesettet er det ideelle valget for alle dine matlagingsbehov, enten det er på kjøkkenet eller i baren. Settet består av tre gryter med glasslokk i forskjellige størrelser: 1,6 liter, 2,2 liter og 4 liter.

Alle grytene er laget av rustfritt stål, noe som sikrer holdbarhet og lang levetid. De er egnet for bruk på alle varmekilder, slik at du kan bruke dem på gassbluss, elektriske kokeplater eller induksjonskomfyrer.

Enten du skal varme en saus, lage en puré, lage en sukkersirup eller tilberede en rask middag, kan dette grytesettet takle oppgaven. De medfølgende glasslokkene gjør det enkelt å holde øye med maten under tilberedningen.

Med dette grytesettet er du godt rustet for enhver matlagingsoppgave, og det stilige designet gjør det også til et flott tillegg til kjøkkenet eller baren din.


Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna