Loading...

Grøntsagssnitter Spiromat profesjonell

Artikkelnummer
9814
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

6389,00  NOK
In stock

Beskrivelse

Profesjonell Spiromat Grønnsakskutter - Perfekt for Kreative Kjøkkeneksperimenter

Hvis du elsker å eksperimentere på kjøkkenet, vil du elske denne profesjonelle Spiromat grønnsakskutteren. Den er laget av rustfritt stål og har en elegant sølvfarge som passer perfekt inn på ethvert kjøkken.

Spiromat grønnsakskutteren er kjent for sin holdbarhet og kvalitet, så du kan være sikker på at den vil vare i mange år fremover. Den gir deg muligheten til å lage morsomme og kreative retter, inkludert spiralformede pommes frites som vil glede både barn og voksne.

Med denne grønnsakskutteren blir det plutselig morsommere å spise grønnsaker, og du kan eksperimentere med forskjellige former og skjæretykkelser. Den er enkel å bruke og rengjøre, noe som gjør den til et uunnværlig verktøy på kjøkkenet ditt.

Så hvis du ønsker å tilføre litt kreativitet til måltidene dine, er denne Spiromat grønnsakskutteren det perfekte valget for deg.

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna