Gjør deg klar for den neste fest med røde kopper, det skaper den helt riktige amerikanske college stemning!

Du forbinder dem mest sannsynlig med amerikanske college-filmer, der de røde krusene både er body til Beer Pong, Flip Cup og som drikkeglass. The Solo Cup Company, som er merket bak dem ikoniske røde kopper, har mottoet «Up for anything», og dermed klamrer de seg til vår bevissthet som en del av festen.

Men den klassiske røde koppen er i utgangspunktet ikke ment som et bestemt alkoholinnslag, men mer som et supplement til de vanlige glassene som familier kan bruke til søndagspiknik eller til andre familiebegivenheter.

Så hvordan de røde plastkrusene har vunnet så mye terreng hos glade festgjester kan du lese mer om her på siden. les mer her

Loading...
We can't find products matching the selection.

Rød solokopp

Det er som sagt merket Solo Cup Company som står bak den røde plastkoppen, men dette var kun et produkt av flere engangs plastprodukter. Det er imidlertid de røde koppene som er klart mest vellykket.

At røde plastkrus ble lansert på det amerikanske markedet på 1970-tallet og var ment som en tidsbesparende løsning for enhver vert. De røde koppene er et billig alternativ til vanlig glass, som rett og slett kan kastes ut når kvelden går mot slutten.

Denne enkle løsningen ble raskt populær blant forbrukerne, da tidsbruken på oppvask og rengjøring ble minimert, samtidig som det frigjorde mer tid som kunne brukes i selskap med venner eller familie.

Hvorfor bare rød?

Det gode spørsmålet gjennom Red Solo Cup-historien er hvorfor det er akkurat det røde fargevalget som er tatt. Men det er en større mening bak galskapen, så det er ikke helt tilfeldig hvorfor Red Solo Cups ble så populære.

Først og fremst er rødt en veldig tiltalende farge som er utrolig populær blant forbrukere og som er identifisert av fagfolk som en følelsesladet farge. Derfor har den hatt en veldig sterk appell hos målgruppen, som har hatt dem røde plastkopper som den helt åpenbare favoritten.

Og nå forbindes Red Cups med gode stunder og glade øyeblikk, noe som plasserer de amerikanske plastkrusene høyt oppe i forbrukernes bevissthet.

Faktisk gjorde Solo Cup Company en fokusgruppeundersøkelse for noen år tilbake der de fikk forbrukere til å snakke om produktene sine. Spesielt var det en svært bemerkelsesverdig hendelse som skjedde hver gang en forbruker fikk en rød kopp i hånden. Hver eneste person fikk et smil på leppene.

Så folk har et veldig sterkt følelsesmessig forhold til redcups fordi disse bidrar til å skape mange gode minner. Red Solo Cup ligger dermed høyt når det kommer til favorittengangsglasset, som kommer på bordet ved festlige anledninger, og forbrukerne forbinder dermed koppen med fest og glade dager.

Røde kopper er ofte forbundet med Beer Pong-kopper

Det er morsomt hvordan noen gjenstander som faktisk er laget for et bestemt formål ofte blirobjektivisert til noen helt andre. Det samme gjelder engangsglasset fra Red Solo Cup, som jevnlig regnes som de offisielle Beer Pong-koppene.

Etter all sannsynlighet er det bare en tilfeldighet og i utgangspunktet veldig logisk om man kjenner til fenomenet Red Cups Party, hvor disse cupene er med på å danne rammen for en rekke konkurranser, hvor Beer Pong er blant.

Men selve opphavet til spillet Beer Pong har flere fortellinger der de fleste tenker å ta detstammer fra Dartmouth College. I løpet av 1950-årene skal spillet ha blitt oppfunnet, men med en mer parallell tilknytning til bordtennis AKA Ping Pong.

I begynnelsen ble Beer Pong spilt med bordtennisballtre og et nett slik du kjenner det fra vanlig bordtennis. Meningen var da å slå i motstanderens røde plastikkkrus. Spillet utviklet seg deretter i løpet av 1970-tallet, da flaggermusene og nettet ble satt til side mens varianten av Beer Pong slik vi kjenner den i dag ble skapt.

Hvilke regler er de riktige?

Selv i et ganske ukomplisert spill på papiret som Beer Pong det er utrolig mange måter det kan spilles på.

Det er både offisielle ligaregler og selvfølgelig de velkjente husreglene. I utgangspunktet spiller det ingen rolle hvilke regler som spilles, så lenge begge lag er enige om hvilket regelsett som skal brukes.

Hvis du er i en situasjon hvor du ikke kan bli enige, kan du alltid følge de offisielle reglene til Beerpong League.

Her er reglene ganske enkle:

  • Dere har 2 kast hver og slår begge spillerne en kopp, så gis det en tilbakerulling som betyr at du får et ekstra kast, som en av spillerne fra laget må kaste.
  • Når en kopp treffes, må den fjernes umiddelbart.
  • Ballens bane må ikke forstyrres i luften. Blir den satt ut av kurs av motstanderlaget, gjelder dette som en treffcup, som kasterlaget må avgjøre.
  • ‘Lean’ er tillatt, noe som betyr at lagene gjerne kan lene seg over bordet så lenge de ikke treffer bordkanten.
  • Det første laget som traff i alle motstanderens kopper har vunnet.

Når det gjelder regelen om lean, er det også veldig vanlig å leke med "albue". Hvis du spiller med en "albue", må albuen være bak kanten av bordet når du kaster. «Lean» har oppstått som en reaksjon på dette, da det ofte kan ende i diskusjoner om hvorvidt en spillers albue er bak bordet eller ikke. Med «Lean» er det ikke så mye å diskutere, da det raskt kan konkluderes om en spiller har truffet bordkanten.

Kjøp dine røde kopper hos BarLife

Skal du arrangere Red Cups Party selv, har vi utstyret du trenger på denne siden. Du kan kjøpe billige røde kopper her, så du er garantert fest med Beer Pong og Flip Cup hele kvelden. Du kan også finne noen kule Beer Pong-bord her.

De billige koppene kan selvsagt også brukes som ølkrus i plast eller til å blande drinker i, så du har flere muligheter til å benytte deg av de billige plastkrusene.

Her hos oss finner du også et stort utvalg av billig engangsglass, som inneholder ulike typer glass for ulike anledninger. Det har vi alltid plast glass på tilbud, så du kan rolig holde deg oppdatert på siden vår om du vil gjøre et godt kupp.

Du er alltid velkommen til å utforske vårt store glasssortiment, hvor du kan finne mye inspirasjon til ditt neste glass.

Nyt!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna