Kjøp Jäger Meister Bomb glass direkte på nett - så er du klar til den neste fest!

Jaeger-bomber er et av ungdommens favorittskudd, og det er ikke vanskelig å se hvorfor. Den søte kombinasjonen av energidrikk og Jägermeister er ikke bare enkel å tilberede, den smaker også godt. Oftest blandes shotsen i Redbull, men andre energidrikker fungerer også, det viktigste er faktisk mengden og forholdet mellom shot og energidrikk.

Noen mener at bildet opprinnelig ble tatt med øl, mens andre tror det skjedde ved et uhell på grunn av noens forkjærlighet for energidrikker og Jagermeister. Uansett hvordan det ble til, er det elsket av mange! les mer her

Loading...
Set Ascending Direction
  1. Bomb Shot - lett poly 100302 by GLASS4EVER color Svart
    Bomb Shot - lett poly
  2. 44%
    Jegerbomber - Poly 100308 by GLASS4EVER color Svart
    Jegerbomber - Poly
    Special Price 25,00 NOK Regular Price 45,00 NOK Så lavt som 20,00 NOK
Set Ascending Direction

Et av tidenes favorittbilder

Jägerbombs er et av ynglingenes favorittskudd, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Den søte kombinasjonen av energidrikk og jägermeister er både enkel å lage og smaker også godt. Oftest blandes shotsen i redbull, men andre energidrikker fungerer også, det viktigste er faktisk bare mengden og forholdet mellom shot og energidrikk.

Noen mener at shotsen opprinnelig ble laget med øl, mens andre mener den oppsto ved en tilfeldighet på grunn av noens hang til både energidrikker og jagermeister. Uansett hvordan det ble til, er det elsket av mange!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna