Krystalglas

Crystal

Hvis det er noe som er moteriktig i øyeblikket som det er eksklusivt ting for både boliger og kjøkken, for eksempel glass retter og derfor er bare krystall meget populære.

For å være mote krever at du noen ganger gå tilbake i tid rent moteriktig og se på hva som var på moten tidligere. Og hvis du gjør dette vil du huske, eller kanskje påpekes at det tidligere var svært fasjonable å ha krystallglass i hjemmet, som de begge pleide å drikke alkoholfrie produkter og annen drikke med alkohol. Felles, alle disse krystall glass, de ser fine og pryder mye når du står på bordet hjemme, bak baren eller et annet sted.

Kom i gang med å se for krystall

Hvis du vil med dette mote bølge, du kan fortsatt nå det når krystall er fortsatt på moten og er fortsatt svært ettertraktet.   Og hvis du ønsker å hoppe, kan du like godt hoppe rett inn Barlifes nettside, hvor du finner mange forskjellige krystallglass, alle med et vakkert uttrykk som vil dekorere og vil gjøre deg lykkelig. Og du kan bare begynne fra den ene enden og kjøpe både vann glass drikkeglas vin shot glass som krystall som du kan få alle disse typer på siden. Et eksempel på et drikkeglass, møter Radiant glass fra Libbey, en krystall som har mønster over alt og i alle henseender kravet om hva en ekte krystall er. Bunnen er vanligvis tunge, og alt glasset i denne meget tung krystall glass, noe som er meget vanlig for bare et glass av denne type. Det finnes også en rekke forskjellige typer krystall fra merket Carat. Fra denne etiketten finner du både den høye og litt slankere krystall glass, mens du kan også finne den lavere og bredere krystall. I vanlig er disse krystallglass som de har mønster på bunnen og toppen øverst er så ikke av mønsteret, men den annen side er helt jevn og  .

Set Descending Direction
Page
 1. Anton Studio champagneglas 17144
  Anton Studio champagneglas
  373,00 kr
 2. Longchamp hvidvinsglas - 17 cl. (6stk) 5001210
  Longchamp hvidvinsglas - 17 cl. (6stk)
  406,00 kr
 3. Longchamp bitterglas - 6cl. (6stk) 5001213
  Longchamp bitterglas - 6cl. (6stk)
  338,00 kr
 4. Longchamp vandglas - 32 cl. (6stk) 5001209
  Longchamp vandglas - 32 cl. (6stk)
  406,00 kr
 5. Champagneglass, Exquisit Stölzle Lausitz - 265ml (6stk) 2043
  Champagneglass, Exquisit Stölzle Lausitz - 265ml (6stk)
  392,00 kr
 6. Tumbler Glas Imperial Nachtmann - 310ml 4608
  Tumbler Glas Imperial Nachtmann - 310ml
 7. Highball Glas Bossa Nova Nachtmann - 395ml 3591
  Highball Glas Bossa Nova Nachtmann - 395ml
 8. Highball Glas Aspen - 309ml 3040
  Highball Glas Aspen - 309ml
 9. Tumbler glas Bossa Nova Nachtmann - 330ml 3589
  Tumbler glas Bossa Nova Nachtmann - 330ml
 10. Champagneglas Vinea Stölzle Lausitz - 210ml (6stk) 2140
  Champagneglas Vinea Stölzle Lausitz - 210ml (6stk)
  311,00 kr
Set Descending Direction
Page

Skal det være eksklusivt skal der is til

Mange mener, at man kan nyde en rigtig god cocktail i et krystalglas, uanset om der er tale om en longdrink med meget mixer eller om der er tale om en mere klassisk cocktail, som har en højere alkoholprocent og måske endda ingen mixer. Uanset hvilken slags drink man vælger, vil den dog formentligt smage bedre hvis der lige kommer et par isterninger i. Og sådanne isterninger kan selvfølgelig ikke opbevare sig selv så til dette formål er du nødt til at få fat i en isspand, som du kan få på Barlife website i netop det samme krystalglas, som disse andre glas og således vil de passe perfekt til hinanden. Og krystalglas minder så meget i sig selv om isterninger, at det vil skabe et endnu mere imponerende udtryk når du så vælger at kombinere disse to ting med en isspand.

Gør krystalglas topmoderne

Når man tænker på krystalglas vil de fleste nok tænke på de her helt almindelige glas, som har et mønster med firkanter og med andre lige figurer, men det er dog ikke nødvendigvis sådan, at krystalglas behøver at se ud. For her på Barlife website viser vi, at glas med krystalmønster ikke behøver at være lavede af klart glas. I Libbey serien kan vi nemlig med stolthed tilbyde krystalglas, som både er i farverne sølv, kobber, hvid og sort. Således er disse glas ikke gennemsigtige, og de skaber en utrolig flot effekt når det kommer til at skulle servere en lækker drik af disse glas. Når man skal drikke noget lækkert og eksklusivt går det ikke, at man udelukkende tænker på, at man skal finde forskellige krystalglas, som passer sammen. For man skal tænke videre end det hvis man virkelig ønsker at erhverve sig noget, som folk vil lægge mærke til når det står på bordet. Og i sådan situation bør man også købe en mixerkande, som man her på Barlife også kan få netop som krystalglas. Den vil se pæn ud til de øvrige krystalglas og sammen vil alt dette glas med flot mønster skabe en flot effekt på bordet eller på baren. Denne krystalkande er også fra mærket Libbey og i den kan man have 75 cl af lige præcis den væske man ønsker. Hvis ikke man er så meget til de alkoholiske drikke kan man sagtens vælge at bruge både denne mixerkande, samt de mange forskellige krystalglas til limonade eller til en anden saft, som er helt anderledes end de alkoholiske drikke. Også ganske almindeligt vand kan man servere og uanset hvad man vælger at servere, så vil det altid både smage bedre og se pænere ud hvis man vælger at servere det med et par klumper is.

Krystalglas prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Krystalglas hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna