Få Oktoberfest stemning med ølkrus med håndtak!

Utenom utvalget av ølkrusene våre inne på siden, så finner du også et stort utvalg av alt fra billige merker til mer eksklusive ølglass akkurat her. 

Du kan også finne våre ølkrus under, og er du interessert er du også velkommen til å lese mer her

Loading...
Set Ascending Direction
 1. Ølkrus 1 L - Poly 200302 by GLASS4EVER color Svart
  Ølkrus 1 L - Poly
 2. Arcoroc Hayworth ølkrus, 57 cl 5000572 by ARCOROC color Svart
  Arcoroc Hayworth ølkrus, 57 cl
  75,00 NOK
 3. Ølkrus 1L - Isar 5000558 by ARCOROC color Svart
  Ølkrus 1L - Isar
Set Ascending Direction

Skap den rette Oktoberfest-stemningen

Ser du fortsatt etter ølkrus i forskjellige størrelser og former så har du kommet til det rette sted. Ølkrus er veldig populære og noe du ikke kan komme utenom hvis du akkurat som oss, elsker øl. Ølkrus med hank har de seneste par år blitt en nødvendighet i enhver bar, og når du vil servere øl til dine tørste gjester så er det aldri sure miner hvis serveringen skjer i et ølkrus. 

Skap den riktige oktoberfest stemningen

Det er ikke noe som skriker mer tysk oktoberfest enn de velkjente ølkrusene med hank glass. Det originale ølkruset er på 1 liter og går under navnet Ma, som kort sagt betyr 1L på tysk. Skal du derfor arrangere en oktoberfest eller vil du utstyre baren din med de helt riktige tyske ølkrus, er disse ølkrusene uunnværlige for å få den helt riktige stemningen. Alt du mangler nå er bare den klassiske schlager CD med Hansi Hinterseer på coverbilde, så er det garantert tysk tyrolerfest.


De store tyske 1 liters ølkrus er perfekte til enhver oktoberfest, og du kan både få disse ølkrusene i plastikk og i glass. Når det karakteristiske ølglasset med hank heves inn over bordet og klirrer med de andre gjesters tyroler ølkrus, og alle i kor utbryter «prooost», så vil du automatisk komme i kontakt med din indre tyroler.


Og når det kommer til ølglass med hank fås de i både plast og med en størrelse på 1 liter. Som for eksempel er tilfellet med dette kjempe store ølkruset i plast, dette glasset hører til kategorien av plastikk krus, som kan betegnes som billige ølkrus med hank. Og bare fordi vi sier billige øl krus, betyr ikke det at kvaliteten er dårlig. Det helt geniale med glassene som er laget i polykarbonat er at de er utrolig solide og de går ikke i stykker når man mister de på gulvet.


Så apropos oktoberfest der det ikke er en uvane at tingene godt kan gå litt over styr, så vil nettopp dette type ølkrus til oktoberfest være ideelt. 

Ølkrus i forskjellige størrelser og utseende

Høres det voldsomt ut med 1 l ølkrus, så tilbyr vi også ølkrus som er litt mindre i størrelsen. De mindre ølkrusene passer til folk som nyter ølen over en lengre tid. Inkarnerte drikkevarer vet at en øl fort blir doven hvis den står for lenge, og derfor er de mindre ølkrusene et godt alternativ til ølkrusene på 1L.

Liker du ikke de klassiske ruteformede ølkrusene med Erdinger logo, tilbyr vi også andre varianter fra velkjente merker som Libbey og Arcoroc. I tillegg har vi også noen helt unike polykarbonat ølkrus, som tåler å bli mistet på gulvet og kastet med. Disse krusene er spesielt gode til oktoberfest, der du etter fem Ma er i godt humør.

Ølkrus i glass

Med et ølkrus i glass får du en motsetning av et engangs ølkrus. Vi har ølkrus i glass fra 28 cl og opp til klassikeren på 1 liter, og vi har glass til enhver smak.


Liker du også godt uttrykket av et stort tysk ølkrus, så vil de store ølkrusene med hank fra det tyske bryggeriet Erdinger være akkurat noe for deg. Bryggeriet er spesielt kjent for deres weissbier, som serveres i de spesialdesignede Erdinger weissbier glass, og så ligger bryggeriet nede i München. Derfor er det nesten ikke noe som skriker mer tradisjonelt ølkrus enn disse tyske klassikerne, og med hovedsete midt i oktoberfestens høyborg vet de hvordan de skal innkapsle den helt riktige stemningen i disse glassene. 


Men du kan også få glass som ikke er så store. Haworth glass er noen veldig enkle ølkrus som er ideelt til å trykke på logo eller man kan få ølkrus med gravering, og det kan romme fra 28 cl og opptil 57 cl. I motsetning til de gamle tyske ølkrusene hvor det er integrert rutete mønster i glasset, så er dette ølkruset i helt glass. 


Har du et godt øye for ølkrus met et engelsk touch, så kan vi også tilby deg våre Britannia ølkrus, som er utrolig flotte å se på og de gir ølen en flott presentasjon. Det er noe litt gammeldags over dette ølkruset, og du blir helt klart ikke skuffet over at du har skaffet deg dette ølglasset. 

Ølkrus i plastikk

Hos oss kan du også finne ølkrus med hank i plastikk, og faktisk er det materiale polykarbonat som vi før har snakket om. Vi har 2 forskjellige størrelser i dette materialet, nemlig den helt store på 1 liter og det lille ølkruset på 0,5 L.

Det som er smart med dette type øl krus, er at som vi nevnte tidligere, at det ikke kan gå i stykker, som i mange tilfeller er veldig praktisk.

Oktoberfestens utbredelse

I år 1810 så det som vi kjenner oktoberfest, for første gang dagens lys. Den gang symboliserte den feiringen av kronprins Ludwigs bryllup. Siden den gang har det blitt til over 175 avholdte fester i München, som hvert år har vært for det.

Oktoberfesten i München besøkes hvert år av mer enn 7 millioner mennesker fra hele verden og den strekker seg over 16 dager. Det er 95 telt med et samlet antall sitteplasser på 105 000, så man kan helt klart si at det er en kjempe folkefest.

Bortsett fra den store øl tradisjonen som du uten tvil forbinder med oktoberfesten, så er det også her den Bayerske folkedrakten «lederhosen» blir brukt.

Hvis du har på den Bayerske nasjonaldrakten og har et stort ølkrus i hånden, så er du fullstendig klar til å innta Münchens største folkefest.

Hvorfor det er viktig med de riktige glassene

Rent visuelt er det noe symbolsk i at en øl for eksempel skjenkes i et ølglass, at rødvin nytes fra et rødvinsglass eller at whisky serveres i et whiskyglass. Du forstår mest sannsynlig poenget rundt at når det finnes et glass med et spesifikt formål, så er det opplagt å velge dette til servering av den gjeldene væsken. Det er med andre ord vår klareste anbefaling, at man ved servering velger glasset med en viss omtanke, da det bestemt ikke er en tilfeldighet at det gjeldene glasset ser ut som det gjør.


I tillegg er det også nesten uskrevne regler eller faste tradisjoner, så er de forskjellige smaksglassene også designet med henblikk på å skape den beste smaksopplevelsen for brukeren av glasset. Her er ølglasset ingen unntakelse.


Ølkruset er formet med henblikk på at ølen skal presenteres og oppleves best mulig. I tillegg skaper ølkruset en helt spesiell autentisk stemning, og i den forbindelse kan vi selvfølgelig ikke unnvære og fremheve de imponerende 1 liters ølkrus, som for eksempel er en fast tradisjon til oktoberfesten verden over.


Når vi snakker om spesifikke glass, så er det i designprosessen gjort en lang rekke vurderinger rundt at væsken skal være visuelt innbydende, at glasset skal være praktisk og at smaksnyansene og duftaromaen har best mulige forhold for å utvikle seg.


Kjøp store og små ølkrus her hos BarLife. Vi har et variert utvalg av forskjellige størrelser, materialer og stiler, så sjansen for at vi har et ølkrus som matcher smaken din er stor. Vi har også ølkrus i tre, ølkrus i tinn, store ølkrus med hank og ølkrus med lokk hvis det er interessant? Du er velkommen til å la deg bli inspirert av utvalget vårt her inne på siden, slik at du kan komme i ordentlig oktoberfest stemning.


Riktig god fornøyelse!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna