Vakre glass i alle farger - unike og masse personlighet

Her på siden finner du vårt store sortiment av alle slags glass i flotte farger og mønstre. Vi ønsker å sette den kvalitetsmessige barriere høyt med merker som Luigi Bormioli og ARCOROC. Dermed er du sikret deg noen av de beste glassene som finnes på markedet, og som vil gagne deg mange år ut i fremtiden. Les mer her

Loading...
Set Ascending Direction
Page
 1. Libbey Hobstar Grå 35 cl 20084138 by LIBBEY color Grå
  Libbey Hobstar Grå 35 cl
  89,00 NOK
 2. Bormioli Slot drikkeglass, blå, 29 cl 20404529 by BORMIOLI color Blå
  Bormioli Slot drikkeglass, blå, 29 cl
  29,00 NOK
 3. Libbey hobstar Drikkeglas 35cl - Mixkasse Hobstarmix by LIBBEY color Svart
  Libbey hobstar Drikkeglas 35cl - Mixkasse
  439,00 NOK
 4. Libbey Hobstar Blå 35 cl 20084137 by LIBBEY color Blå
  Libbey Hobstar Blå 35 cl
  89,00 NOK
 5. Drikkeglass Diamond 47 cl blå 96606981 by BORMIOLI color Svart
  Drikkeglass Diamond 47 cl blå
  159,00 NOK
 6. Libbey Hobstar Lyserød 35 cl 20084139 by LIBBEY color Svart
  Libbey Hobstar Lyserød 35 cl
  269,00 NOK
 7. Libbey Hobstar Grønn 35 cl 20084136 by LIBBEY color Grønn
  Libbey Hobstar Grønn 35 cl
  89,00 NOK
 8. Vannkopp 43 cl Murano blå 96145101 by StemZero color Svart
  Vannkopp 43 cl Murano blå
  79,00 NOK
 9. Tognana Davor vinglass, grønn, 25 cl 20870316 by Tognana color Svart
  Tognana Davor vinglass, grønn, 25 cl
  119,00 NOK
 10. Artland Neon Old Fashioned glass 2stk. 26846DS by BARLIFE color Svart
  Artland Neon Old Fashioned glass 2stk.
  409,00 NOK
 11. Tumbler av 35cl blå (6stk) ARCOROC J8490 by ARCOROC color Blå
  Tumbler av 35cl blå (6stk) ARCOROC
  285,00 NOK
 12. Kobber ananas kopp 44cl - GenWare PNC440 by Genware color Svart
  Kobber ananas kopp 44cl - GenWare
  205,00 NOK
 13. Drikkeglass 30 cl Regn 2 stk 90100401 by Iittala color Svart
  Drikkeglass 30 cl Regn 2 stk
  249,00 NOK
 14. Artland Neon Gin Ballong glass 2stk. 26845DS by BARLIFE color Svart
  Artland Neon Gin Ballong glass 2stk.
  519,00 NOK
Set Ascending Direction
Page

Hvorfor skal du kjøpe fargede glass?

Det første store spørsmålet som du med stor sannsynlighet sitter og grubler over, er hvorfor du overhodet bør investere i fargede glass. Det er helt klart mer sikkert å kjøpe helt vanlige klare glass, som innreder bordet på en mer anonym måte til ethvert selskap.

I lang tid har det også vært en trend å gå med de klassiske stettene og de klassiske glassene, når man skal dekke bordet eller servere friske forsyninger, men de fargede glassene er ved å komme på mote igjen. 

Igjennom de seneste åra har det vokst en stor interesse innenfor innredning og ikke minst for hvordan du setter ditt eget unike preg på innretningen. Det er selvfølgelig litt mainstream å gjøre det samme som naboen, vennene eller som «alle andre», og i stedet handler det om å finne sin egen personlige unike stil. 

Det er her et element som fargede glass som kommer til sin rett, da de nettopp gir deg mulighet til å uttrykke din personlige og unike stil, samtidig tilfører de en wow-effekt til borddekkingen. De fargede glassene gjør med andre ord den kjedelige og anonyme borddekkingen til en fargerik opplevelse for gjestene dine. 

I tillegg kan du også finne farget glass med mønstre, som virkelig kombinerer stil med nytenking og innovasjon. 

Gå nye Veier

Artland gir deg mulighet for å bevare samme stil gjennom en serie av vinglass, ginglass og drikkeglass.

Det kule med å ha et gjennomført fargetema i glassarrangementet ditt er den helhetsopplevelsen du kan tilby gjesten dine. Uttrykket ditt vil være gjennomført og stilrent, som kan tilføre stor ro til selskapet og danne rammene for mange hyggelige stunder. 

Glassene fra Artland er designet sånn at fargene er samlet i bunnen av glassene, som gir et helt spesielt fargespill til den drinken som du er i gang med å skjenke opp. En fargemessig konstellasjon med inspirasjon fra regnbuen, som vil imponere gjestene dine, med mange flotte nyanser og fargespill, som impulsivt skapes i samspill med designet av glasset samt innholdet som er skjenket opp. 

Vi selger som vi har nevnt tidligere tre forskjellige glasstyper fra Artland her hos BarLife. Det første glasset som vi vil fremheve er det fargede vinglasset. 

Det er ingen tvil om at Artland Neon Vinglass skiller seg ut fra mengden. Og er du på jakt etter et veldig godt glass til vin, samtidig som at du ønsker et uttrykk som er helt unikt fra hva alle andre har, så kan vi varmt anbefale deg å se nærmere på nettopp dette vinglasset. 

Og til ditt flotte vinglass skal du naturligvis også ha et flott vannglass. Her matcher Artland Neon Old Fashion vinglasset fullstendig, som er perfekt til den flotte borddekkingen. 

Utenom å være et veldig bra drikkeglass til vann, så kan det også brukes som et whiskyglass eller som et veldig bra glass til rom. På den måten er du altså dekket godt inn uansett hva du ønsker å servere, enten om det er til deg selv eller for gjestene dine. 

Det tredje og siste glasset i Artland serien som vi selger på siden vår er det pompøse gin glasset. Klassikeren Gin & Tonic er spesielt populært her hjemme, så hvorfor ikke servere gin & tonic drinks i dette fargestrålende glasset. 

Selve designet og formen på dette glasset er ideelt for at ginen kan utvikle seg på den best måten, slik at du får alle lukt og smaksnyansene, som krydres med en utsøkt estetisk opplevelse. Uansett om du liker fargede glass eller ikke, så er et drikkeglass til ginen bare et «must have» til vitrineskapet. 

Hopp på trenden - fargede glass har kommet for å bli

Fargede glass er en vri på det klassiske drikkeglasset, og det er en god mulighet for å gjøre bordet ditt mer fargerikt når du får pyntet med noen fargede store drikkeglass.

Du må ikke være redd for å blande forskjellige farger og mønstre. Det skaper et fantastisk, spennende og fargestrålende uttrykk. Hvis du enda ikke har hoppet med på trenden og har kjøpt noen fargerike glass, så kan det være en god ide å starte litt mer enkelt ut, så kan du etter noe tid kjøpe noen andre fargerike glass til samlingen. 

Hvis du allerede har noen fargerike glass, kan du helt klart tilføye flere til samlingen og eventuelt overveie om du skal ha flere glass i den samme fargen eller om du skal kjøpe noen glass i en annen farge eller med et annet mønster. Det gir et unikt uttrykk som setter litt ekstra farge på hverdagen eller så bringer det en fargerik og festlig stemning til et flott dekket bord. 

Fargede vinglass

I vårt sortiment finner du et bredt utvalg av farget glass, som helt klart kan brukes som vannglass. Og fargede glass er veldig dekorative, som gir noen helt nye muligheter i forhold til borddekkingen. I hverdagen kan man også sette litt liv på hverdagen, med noen fargede vinglass når du har bruk for et glass vann.

Glassene fra ARPEGE COLOR er veldig populære og du kan nemlig få disse i forskjellige farger. Prøv blant annet grønne glass, blå glass, rosa glass og røde glass. 

Luigi Bormioli kommer også på banen for fargede vannglass med deres Rockbar Drikkeglass, som også er virkelig kule. Du har altså mulighet for å finne nettopp den type fargede vannglass som passer til kravene dine i sortimentet vårt. 

Hvis du liker flotte glass serier, så bør du også ta en nærmere titt på de fargede vannglassene fra Artland, som også er virkelig stilrene. 

Fargede vinglass

Til fargede vannglass skal man også ha farget vinglass. Når du skal dekke bordet til en hyggelig middag om kvelden, så vil uttrykket som bordet får når det er dekket med fargede glass, være veldig levende. Dette er med på å gi en god stemning til selskapet, allerede fra da gjestene har satt seg ved bordet.

En veldig kul glass serie som også inneholder fargede vinglass er Artland Neon Serien. Med denne serien kan du skape med et fantastisk glass tema, der både vannglasset, champagneglasset og cocktailglasset har de samme fargemessige spillene. Det er alltid flott med fargede glass, spesielt farget champagneglass. 

Sammenlignet med fargede vinglass kan det skape litt kaos, fordi mange faktisk liker å se vinens mange nyanser gjennom vinglasset. Dette elementet blir tatt bort hvis vinglasset har en veldig sterk farge, som ikke er gjennomsiktig. 

De fargede vinglassene fra Artland har fortsatt den samme gjennomsiktige virkningen, fordi det bare er bunnen av glasset som får det regnbue lignede fargespillet. Derfor kan vi varmt anbefale denne fargede glass serien. 

Få enda mer glede av de fargede glassene dine

Fargede glass er ikke kun gode til servering av juice, tørstedrikk, cocktails og andre drikkevarer. De er også utrolig flotte å bruke som dekorasjon i boligen. Det kan både være i form av små vaser eller som lysestaker.

I tillegg er de fargede glassene ideelle som lysestaker på bordet. I tillegg er de fargede glassene med mønster spesielt opplagt til dette formålet, fordi glassets mønster reflekterer lyset på en flott måte. Et eksempel her er Libbey Hobstar i lyserosa eller blå.

I tillegg til servering av drikkevarer så kan du selvfølgelig også bruke glassene dine til servering av flotte snacks eller desserter. Det er altså forskjellige ideer og muligheter til når og hvordan du kan bruke de fargede glassene dine. 

Barlife - En verden av glass

Vi selger alt hva hjertet begjærer i barverdenen som også inkluderer et utrolig stort online glass butikk, der du kan finne glass til enhver anledning. Enten om du er på jakt etter billige glass eller glass som befinner seg i den eksklusive enden av prisskalaen, så finner du alt hos oss.

Vi forhandler blant annet utrolig flotte vinglass fra Zalto, som design og kvalitetsmessig ligger i den høyeste delen på skalaen.  Men du finner også billige vinglass i god kvalitet hos oss, så uansett hvilket budsjett du har til rådighet kan du alltid finne noe som matcher behovet ditt.

Krystall glass er noe som har blitt en trend der hjemme og de finnes i alle former og størrelser. Kanskje forbinder du krystallglass med et glass som er veldig robust og nesten majestetisk, med riller eller mønstre ned langs siden. 

Men et krystallglass kan også være helt klart og elegant, uten at man umiddelbart legger merke til krystall materialet. Spesielt innenfor vinglass er krystall virkelig berikende, fordi et sånt glass tilfører vinen utrolig høy verdi når det kommer til utvikling av duft og smaksnyanser. 

Skal du hjelpes litt på vei i forhold til solide merker, som lager flotte krystallglass vil vi anbefale deg å se nærmere på Luigi Bormioli eller glass fra Nachtmann. 

Dessuten går det aldri galt med glass fra Spiegelau. Uansett om det er store vannglass, rødvinsglass eller ølglass så tilbyr Spiegelau et utrolig flott glassutvalg. 

Vi har alle de fargede glassene du kunne tenke deg, enten om det er akevitt glass, store glass, melkeglass, rillet glass eller vann glass. 

Og med disse ordene er du nå helt klar til å gi borddekkingen din et helt unikt preg, med noen flotte fargede glass som uten tvil vil imponere gjestene dine. 


Riktig god fornøyelse!

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna