Portvinsglas

Nyt dessert med portvin glass

må du holde den store middagen er sannsynligvis noe som du har tenkt mange dager før. Hvis du går veldig mye opp i mat og drikke, kan det også være at forberedelsene starter flere uker før. I dette tilfellet kan du som gjest også regne med å bli ventet på i en veldig fin måte. Men det krever også at du vet at de du inviterer kan gi det samme tilbake. For i går, for eksempel, så langt, at du går ut og kjøpe nytt glass og ny tjeneste for middag så kan med rette kreve at kommer litt tilbake. Det kan være at du plutselig finner ut at du ikke har portvin glass. Hvis så, det raskt å finne noen når de finnes i de fleste butikker over hele landet, både fysiske butikker og nettbutikker.

La all service passer for middag

Noen ganger er folk som lager middag har mange forskjellige typer glass, tallerkener og bestikk. I noen tilfeller kan det ha sin sjarm. Men det er langt fra alltid, fordi du i utgangspunktet setter pris på at ting passer sammen. For å ha forskjellige ting kan skape en rotete atmosfære ved bordet. Det er en skam hvis du har stått og gjort en deilig middag og tilbrakte hele dagen på det. ønsker å gjøre hele middagen implementert bør derfor kjøpe en ting som glass i nøyaktig samme stil, som fra samme merke. Det kan være at flere år siden kjøpte noen vinglass, som over tid har vært svært fornøyd. Nå står du her noen år etter og har behov for portvin glass, og her er det åpenbart å kjøpe fra samme serie. Generelt, sørg for at du kjøper glass og andre tjenester fra kjente merkevarer, slik at du er sikker på at de vil fortsette å gjøre det samme. Dermed kan man gå ut og kjøpe flere briller som passer med de du allerede har. Det samme kan gjøres med glass hvis, for eksempel, akutt behov for et brød plate eller lignende.

en port vin som kan nytes i et portvin glass

For noen mennesker det gjør ikke så mye at de har akkurat den rette glass når de skal nyte en spesiell vin eller annen slags drikke. Det kan være at de har noen glass vann, som de gjerne drikke vin eller vice versa. Skulle du ha besøkende til middag, er det ikke noe som viser så mye klasse. Her bør man alltid ha rett glass som det bidrar til å vise at du har stil. Derfor bør man aldri servere port til noe annet enn portvin glass. Noen tradisjoner er laget slik at de må følges og holde de riktige typer service for riktig mat og drikke er en av dem. Heldigvis er det så enkelt at hvis du ikke allerede har disse brillene, er det noen som du veldig enkelt og raskt få tak i.

Velg port med omsorg

Mange har dessverre en dårlig opplevelse med portvin. Det kan være forårsaket av mange ting, men det er spesielt & eacute; n grunn til dette. Grunnen er ganske enkelt at de har hatt en dårlig erfaring med portvin. Altfor ofte serverer folk ganske dårlig port, som er noe av et mysterium. For når det kommer til røde og hvite viner går folk alltid opp i at det er riktig drue og akkurat den rette vintage. Helt annerledes, men i tilfelle av portvin. Her kan du gjerne mye mindre penger for vin selv om det er noe som kan smakes. Fordi hvis du kjøper en billig portvin vil utvilsomt få en vin som er for søt. Dessuten er det søtt, vil det også være for tyktflytende. Så har du hatt en dårlig erfaring med denne typen drikker du bare bør prøve igjen. Du bør gjøre deg selv til fordel at du drikker det riktig portvin glass fordi det i seg selv vil bidra til å gjøre opplevelsen bedre.

velge fra forskjellige typer av port

Når du står og må velge hvilken av disse dyp rød, søt dessert vin å velge så er det to hovedtyper som du kan velge mellom. Først er det Tawny har ulik alder indikasjon. Det kan både ha 10, 20, 30 og 40 år bak når man drikker det. Ting er annerledes med Ruby, som ikke er hentet fra fatet til den er klar til bruk. Den første er helt klart den mest utbredte og i denne type port kan det være mange forskjellige typer baby boomers. Men hvis du er tilbøyelig Ruby i portvin glass så du vil nyte en mye mer ettertraktet vin.

Set Descending Direction
 1. Brandy Pipes 2 pk Vinology BS/BP2
  Brandy Pipes 2 pk Vinology
  243,00 kr
 2. Brandy Pipes med stativ 2pk Vinology BS/BP2S
  Brandy Pipes med stativ 2pk Vinology
  243,00 kr
 3. Portvins Sipers Glas 2pk Vinology BS/PS2
  Portvins Sipers Glas 2pk Vinology
  175,00 kr
 4. Port Decanter & Sipper Set Vinology BS/PS5
  Port Decanter & Sipper Set Vinology
  460,00 kr
 5. Vin sippo glas 2 stk. BS/SIP2
  Vin sippo glas 2 stk.
  189,00 kr
Set Descending Direction

Dessertvinglas

 

Det sker ofte, at betegnelsen bliver brugt om portvinsglas. Det er meget naturligt, da der som sådan ikke er forskel mellem de to typer glas. Dessertvinglas forbinder de fleste dog med stilkede glas, som har en tulipform, man kender fra klassiske vin -eller champagneglas. Denne form sværger mange også til, når de skal vælge glas til portvin. Til andre dessertvine, såsom Sherry, anvendes mere åbne og retvæggede glas. Den store åbning gør, at farten på duftene fra sherryen nedsættes. Alkoholen vil miste lidt styrke i næsen, så man bedre kan dufte sherry. Dette er nødvendigvis ikke noget man lægger mærke til, hvis man kun nyder dessertvin engang imellem. Af samme grund kan man vælge mange forskellige glas til at servere i, men dessertvin præsenteres bedst i rigtige glas til dessertvin. De fleste har en lille volumen, da dessertvin nydes i små mængder kontra almindelig vin.Det bedste portvinsglas

Det er svært at svare entydigt på hvilket glas, der er det bedste portvinsglas. Der er stor debat om, hvilken udformning glasset skal have, for at give den bedste oplevelse af portvin. De fleste vil ikke kunne smage forskel på portvinen, om der blev serveret i et meget åbent glas, eller et glas med en omvendt tulip form. Den omvendte tulip form er meget brugt indenfor rom og whiskey, men flere begynder at servere portvin i dem. Glasset er stilket med en bred bund. Herefter går glasset ind på midten, inden det igen bliver bredt i åbningen. Luigi Bormiloli laver netop det glas. Et af de bedste portvinsglas, målt ud fra hvor mange der anvender denne type, er glas der minder om et hvidvinsglas. Det er traditionelt lidt lavere i stilken, har har næsten en flute form, som kendes fra champagneglas. Der er også andre typer, der har form som en pibe. Dette er dog mest dekorativt.

 

Vælg dit favoritglas 

Som du kan læse ud fra ovenstående, er der ikke nogle regler for, hvordan et rigtigt glas til portvin skal se ud. Det er også svært at sige, hvilket glas der er det bedste portvinsglas. I vores sortiment har vi glas fra både kendte og mindre kendte producenter. Vælger du et af glassene fra denne kategori, kan det i hvert fald bruges til portvin eller dessertvin. De fleste af glassene kan gå i opvaskemaskinen. Det gør at de sagtens kan anvendes i restauranter, cafeer og lignende. Portvinsglas eller dessertvinglas er med til at give dine gæster den bedste oplevelse med portvin.

Portvinsglas prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Portvinsglas hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna