Dessertvinglas

Dessert Wine Glass skape god atmosfære for middag

Mange vet at du er på middag og drakk god vin hele kvelden. De har begge fått hvit og rød, og du har vært fornøyd med hver dråpe. Også starteren og hovedretten har vært veldig deilig og nå desserten serveres. Svært ofte det som skjer er at vinen så fjernet fra bordet for å bli erstattet av kaffe. I dette øyeblikk sitter du og føler at kaffe, men på samme tid du også ønsker å fortsette å drikke vin. Imidlertid er verken hvit eller rød vin du ønsker. Det er ingenting å gjøre med dette, fordi du kan bare fortsette å dessertvin, som er svært delikat. Selv om det er mange som ikke vet så mye om denne type vin det er noe de fleste liker. En viktig ting om denne typen vin er at man alltid bør drikke det av de riktige dessert vinglass som de gjør hele opplevelsen mye bedre. Den lille størrelsen på den tynne, lange stilk og voluminøs toppen gjør dessertvin kan oksidere på riktig måte. Samtidig er glass laget for riktig mengde søt vin, så bør man ikke ha for mye som det kan være for søt.

Nyt sjokolade kake eller frukt med dessert

god dessert vin er at det er noe du kan nyte for alle typer dessert. Når det kommer til rød og hvit vin er alltid og vurdere nøye hvilken vin som er best. Det kan ikke være at du drikker rødvin med fisk, og det kan ikke anses å drikke hvitt til biff. Derimot er situasjonen ganske annerledes når det kommer til når du kan ta med dessert vinglass ut. Du kan faktisk rolle hva dessert som vil bli satt på bordet. Det eneste kriteriet som gjør vinen passer er at dessert er søt. Det er lett å møte dette kriteriet som en dessert tort sett alltid søt. Så enten det er en sunn frukt plate, en tung sjokoladekake eller en lett citronmarengs du serverer, så dessert passer perfekt. Og den gode tingen om dette er at du dermed få rikelig anledning til å lufte dine dessert vinglass uansett hva menyen er på.

Dessert Vinglass bør være forsiktig med kaffekopper

Når du serverer dessert vin bør være tid til å sørge for at serverer kaffe også. Disse to tingene passer for godt sammen. Det betyr at du bør alltid vurdere om dessert vin du har tenkt å kjøpe drakter kaffekopper. Mange tror at det er viktig at ett glass dessertvin passer resten av vinen. Det er ikke tilfelle, det er ikke sikkert at de kommer til å stå sammen på bordet. I kontrast, kaffekopper og dessert vinglass utvilsomt stå sammen på bordet. Så hvis du drikker kaffe runde og full kopper, så bør det andre glasset til dessert også se slik ut. Har derimot, små og veldig delikate kaffekopper så er dette utseendet du bør gå for. Selv om det er sjelden at så mange drikker te, så man bør også ta hensyn tedrikkerne. Dermed tekopper eller -krusene passer også på med brillene til søt vin.

Finn unike og klassiske dessert vinglass

om du er bare det klassiske utseendet eller mer unikt så kan du finne noen dessert vin som passer din smak . De kommer nemlig i så mange varianter at det er noe for enhver smak. Det er for eksempel de som nesten ser ut som de er laget av krystall. Det er en av de mest populære formene for glass. Det er også noen som er helt glatt og ikke trekke mye oppmerksomhet til seg selv. Igjen, det er også noen som har nesten en firkantet form. Spesielt sistnevnte er populært, hovedsakelig fordi de ser så unik ut.

Alle elsker den unike stil

Folk er nemlig veldig glad for å skille seg ut på alle måter de kan. Dette gjelder både når det kommer til bil, klær, hår og service på middagsbordet. Noen ser til og med en middag som en test på hvor godt du gjør i livet. Så langt skal man ikke tenke på hvilke dessert vin du kjøper. For uansett vil de utvilsomt fungere som de skal. Og når det kommer til stykket så er det viktig også at du velger riktig dessert. Her er det ingen grunn til å være gjerrig, fordi det kan smakes. Har du serverer dessert for noen som ikke vet noe om dessert du kan muligens komme unna med det. På den derimot mye av dette likør så vil det være noe de merker. Så lenge du føler at din glass reflekterer hvem du er og inntrykket du vil gi til folk, så kan du være fornøyd.

Set Descending Direction
 1. Likør glas Palais Nachtmann - 80ml 5093
  Likør glas Palais Nachtmann - 80ml
 2. Leonardo Spiritii Likør glas 100ml - 6stk. 6405
  Leonardo Spiritii Likør glas 100ml - 6stk.
 3. Cocktail, Bar & Likør Stölzle Lausitz - 160ml (6 stk) 2114BS
  Cocktail, Bar & Likør Stölzle Lausitz - 160ml (6 stk)
  407,00 kr
 4. RCR Melodia Likør 5 cl 6stk. Glas0099
  RCR Melodia Likør 5 cl 6stk.
  270,00 kr
Set Descending Direction

Nyd chokoladekage eller frugt med dessertvin

Det gode ved dessertvin er, at det er noget du kan nyde til alle former for dessert. Når det kommer til rød- og hvidvin står man altid og overvejer nøje hvilken vin der er bedst. Det kan ikke tænkes, at man drikker rødvin til fisk og det kan heller ikke overvejes at man drikker hvid til oksekød. Derimod er situationen en helt anden når det kommer til hvornår du kan tage dine dessertvinglas ud. Det kan du nemlig uanset hvilken dessert der bliver sat på bordet. Det eneste kriterium, der gør, at vinen passer er, at desserten er sød. Det er nemt at opfylde dette kriterium da en dessert tort set altid er sød. Så uanset om det er en sund frugttallerken, en tung chokoladekage eller en let citronmarengs du serverer, så vil dessertvin passe perfekt. Og det gode ved dette er også, at du således har rig mulighed for at lufte dine dessertvinglas uanset hvad menuen står på.

 

Dessertvinglas skal passe med kaffekopper

 

Når man serverer dessertvin bør man i samme øjeblik sørge for at servere kaffe også. Disse to ting passer nemlig godt sammen. Det gør, at man altid bør overveje om de dessertvinglas man har tænkt sig at købe passer til kaffekopperne. Mange tænker, at det er vigtigst, at ens glas til dessertvin passer til de resterende vinglas. Det er dog ikke tilfældet, for det er slet ikke sikkert, at de kommer til at stå sammen på bordet. Derimod vil kaffekopperne og dessertvinglassene uden tvivl stå sammen på bordet. Så hvis man drikker kaffe af runde og fyldige kopper, så bør de andre glas til dessertvin også se sådan ud. Har man derimod små og meget delikate kaffekopper så er det dette look man bør gå efter. Selvom det er sjældent, at så mange drikker te så bør man dog også tage højde for tedrikkerne. Således bør tekopperne eller -krusene også passe sammen med glassene til den søde vin.

 

Find unikke og klassiske dessertvinglas

 

Uanset om du er til det helt klassiske look eller det mere unikke så kan du finde nogle dessertvinglas, som vil passe til din smag. De kommer nemlig i så mange varianter, at der er noget for alle. Der er for eksempel dem, som næsten ligner, at de er lavet af krystal. Det er en af de mest populære former for glas. Der er også nogle, som er helt glatte, og som ikke gør meget væsen af sig. Igen findes der også nogle, som næsten har en firkantet form. Især de sidstnævnte er populære, hvilket især skyldes, at de ser så unikke ud.

 

Alle er vilde med den unikke stil

Folk er nemlig meget glade for at skille sig ud på alle de måder, de kan. Det gælder både når det kommer til bil, tøj, hår, og service på middagsbordet. Nogle ser endda en middag som en prøve på hvor godt man gør det i livet. Så langt bør man ikke tænker over hvilke dessertvinglas man køber. For uanset hvad vil de uden tvivl fungere som de skal. Og når det kommer til stykket så er det vigtigste også, at du vælger den rette dessertvin. Her er der ingen grund til at være nærig, for det kan smages. Serverer du dessertvin for nogle, som intet ved om dessertvin kan du muligvis komme afsted med det. Ved de på den anden side meget om denne hedvin så vil det være noget de lægger mærke til. Så længe du føler, at dine glas afspejler hvem du er og det indtryk du vil give til folk, så kan du være tilfreds.

Dessertvinglas prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Dessertvinglas hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna