Dekandering

Når man skal servere vin er det viktig at vinen dekanderes først Det betyr at vinen helles fra flasken og blir luftes før den serveres, det får aromaene og smaken til å utvikle seg når den møter luften. Når du skal dekandere en vin er en karafell en god tin å ha, men du kan selvsagt også helle vinen tilbake i flasken hvis du tror at det er viktig for kunden. Egne karafler til dekandering finnes i flere forskjellige størrelser, og kan variere mye i design. Lær mer om dekandering og se vårt utvalg nedenfor. Les mer
Loading...
Set Descending Direction
Page
 1. Håndlavet decanter 11795
  Håndlavet decanter
  1 051,00 kr
 2. Final Touch Skull Decanter FTA1864
  Final Touch Skull Decanter
  514,00 kr
 3. Elia Oblique Large Decanter 39oz / 1.15ltr 22257DS
  Elia Oblique Large Decanter 39oz / 1.15ltr
  984,00 kr
 4. Jumbo Vin Glas Decanter Vinology BS/GWG
  Jumbo Vin Glas Decanter Vinology
  243,00 kr
 5. Port Decanter & Sipper Set Vinology BS/PS5
  Port Decanter & Sipper Set Vinology
  460,00 kr
 6. Vintage Globe Decanter Silver Plane Mixology DC/VGS
  Vintage Globe Decanter Silver Plane Mixology
  541,00 kr
 7. Decanter Day of the Dead Skull Sort DDD/B
  Decanter Day of the Dead Skull Sort
  324,00 kr
 8. Decanter Day of the Dead Skull Hvid DDD/W
  Decanter Day of the Dead Skull Hvid
  324,00 kr
 9. Lacuna Decanter Final Touch LFG3011
  Lacuna Decanter Final Touch
  460,00 kr
 10. Final Touch Entasis Decanter LFG3121
  Final Touch Entasis Decanter
  677,00 kr
Set Descending Direction
Page
Hva er dekantering? For det første er det viktig å understreke at alle viner trenger ikke å bli dekantert. Man kan enkelt ta en vin hyllevare og nyte det. Men det er en mulighet for at en bedre vin opplevelse ved dekantering sin vin etter åpning. I hovedsak er det to grunner til å decant vin. Åpner til en eldre vin, kan man se at den har litt bunnfall. Fallet er ikke skadelig å drikke, men det setter i munnen som fin sand eller støv. For å unngå dette, kan du helle sin vin fra flasken i en karaffel. Sakte helle fra flasken og havet som noe sterkt lys bak, under eller over flasken. Dette vil utløse mer tydelig, og du kan raskt se når du skal stoppe å helle. Dekantering er å helle væske fra en beholder til en annen, mens det er en separasjon. I dette tilfellet, bunnfallet. Oksygen vin med en decanterVed dekantering av vin gjør man sørge for at det blir så lite fallet med som mulig. Foruten bunnfall så hjelper en karaffel også å lufte vinen. Ved aerate en vin, vil du ofte finne at vinen blir bedre og åpne opp. Hvis du har prøvd å drikke en ung vin like etter åpningen, kan det være litt skarp og spritet smak. Tar en slurk, hvis igjen i 10-15 minutter i glasset, denne erfaringen vil ofte være en annen. Det samme skjer i en karaffel. Her blir vin oksygen, karakterisert ved at uttagningen og forbedret. Å lufte en vin godt og raskt krever at så mye av vinen er i kontakt med oksygen. Overflaten må derfor være stor. Den klassiske design er en bred bunn, deca chopper går en i en smal hals. Dermed er overflaten flott, men det er fortsatt lett å helle af.Den beste decanterVed ute i vårt sortiment, vil du finne ut raskt at det er mange forskjellige design. Det er vanskelig å si noe som er det beste. Det er to grunnleggende faktorer som du kan ta i sin avgjørelse. Det ene er at det må være en stor overflate av vin, og at du liker å være i stand til å slenge vinen litt. Den andre er den estetiske. Det er veldig mye å være i stand til å beservere sin vin i en vakker karaffel, men det er en veldig individuell basis. Med over 30 forskjellige modeller, kan du sikkert finne en som er både funksjonelle og har et design du liker.
Dekandering prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Dekandering hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna