Cognacglass - Deilig cognac glass til en god pris med rask levering

Server alltid Cognac i ekte cognacglass, det øker nytelsen og fremelsker de smaker og aromaer cognac elskere er så galde i. Her på Barlife vil du finne et stort utvalg av vakre cognacglass, glass med og uten stett eller fot, i ulike mønstre og fasonger. Les mer og se våre cognacglass her
Loading...
Set Descending Direction
 1. Cognac Glas 2pk Final Touch GC200
  Cognac Glas 2pk Final Touch
  311,00 kr
 2. 31%
  SALE
  Cognac Glas Milano, Stölzle Lausitz - 585ml(6stk) 2389BS
  Cognac Glas Milano, Stölzle Lausitz - 585ml(6stk)
  Special Price 270,00 kr Regular Price 392,00 kr
 3. Spiegelau Willsb. Anniversary Cognac 280ml 7636G
  Spiegelau Willsb. Anniversary Cognac 280ml
  202,00 kr
 4. Cognacglas - Spiegelau Soiree 20702045
  Cognacglas - Spiegelau Soiree
  80,00 kr
 5. Vinology Brandy varmer sæt BW
  Vinology Brandy varmer sæt
  216,00 kr
 6. COGNACGLAS DEGUSTATION 41 CL. 5000789
  COGNACGLAS DEGUSTATION 41 CL.
  42,00 kr
 7. LONGCHAMP COGNAC 32 CL (6stk) 5001211
  LONGCHAMP COGNAC 32 CL (6stk)
  473,00 kr
Set Descending Direction
Den klassiske cognac glass hvis du spør folk til å beskrive en cognac glass, så de fleste vil beskrive det som en lav, bred glass på stammen. Nettopp denne typen glass er den mest brukte til å drikke brennevin. Glasset er kjent over hele verden, og det er fremme i ditt hjem bar, så er det ingen tvil om at du også har nydelig brennevin lager. Glasset bidrar til å markere drikke vakre farge og form som gjør det lett å svinge konjakk rundt uten røyking ut av glass. Den brede basen og den koniske formen gjør også at røret holder på smak og duft. Dette gjør hele opplevelsen bedre. Stammen er godt å sette mellom et par av fingrene, slik at glassplater hviler i håndflaten. Noen foretrekker å cognac på en litt høy temperatur, og ved å holde glasset på denne måten, gir hånd mye varme til glasset. Tumblerglas som cognac glasDe de fleste foretrekker å drikke konjakk av den klassiske glass med stett. Men det finnes andre varianter på markedet som fungerer bra som cognac glass. Tumblerglas har ingen stilk, og heller ikke har en rett bunn. Derfor er det alltid en liten vinkel når den står på et bord. Det gir en kul effekt, og en annerledes opplevelse med cognac. Final Touch har gjort tumblerglas, som lener seg til den ene siden, men står på tre små ben. Det er et stort glass, og små ben passer perfekt mellom fingrene når du sitter med glass i hdrinken. Lyst til å servere cognac i en klassisk stil, kan du velge å gjøre det i en vanlig drikkeglass med mønster. Mønstrene er med på å gi et eksklusivt uttrykk og liv til cognac. Det er vanskelig å se nøyaktig farge gjennom glasset. Imidlertid er det dannet en praktfull fargevariasjoner, på grunn av mønsteret.
Cognacglass prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Cognacglass hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna