Polykarbonat glass - rørene kan resirkuleres og ikke knust

Polykarbonat glass har mange fordeler, en av de store fordelene er at de ikke kan knuses. Her på Barlife kan vi skryte av å være Danmarks ledende forhandler av polykarbonat glass. Så har du behov for at glassene dine skal være uknuselige, slitesterke og se fine ut etter utallige omganger i oppvaskmaskina så er glass laget av polykarbonat noe du skal vurdere å investere i. Les mer her

Loading...
Set Ascending Direction
Page
 1. Jegerbomber - Poly 100308 by 5752 color Svart
  Jegerbomber - Poly
 2. Bomb Shot - lett poly 100302 by 5752 color Svart
  Bomb Shot - lett poly
 3. Langdrikkeglass 30 cl FAN33-T by 5915 color Svart
  Langdrikkeglass 30 cl
 4. Karaffel 1L - Polykarbonat 500101 by 5752 color Svart
  Karaffel 1L - Polykarbonat
 5. Ølglass 42,5 cl - Poly 999907 by 5752 color Svart
  Ølglass 42,5 cl - Poly
 6. Skuddglass 2 cl - poly 100205 by 5752 color Klar
  Skuddglass 2 cl - poly
 7. Stack glass 30 cl STD30 by 5915 color Svart
  Stack glass 30 cl
  49,00 kr
 8. Ølglass 25 cl BR25-T by 5915 color Svart
  Ølglass 25 cl
  59,00 kr
 9. Ølglass 57 cl - Poly 999908 by 5752 color Svart
  Ølglass 57 cl - Poly
 10. Cocktailglass hvitt 40 cl VN40-T by 5915 color Svart
  Cocktailglass hvitt 40 cl
  105,00 kr
Set Ascending Direction
Page

Polykarbonat linser er tilgjengelig i mange former og typer

Et opplagt glass, som du kan kjøpe for sin bar, og du kan være sikker på at holder en polykarbonat glass øl. I en bar er alltid drukket mange øl, og derfor er det klart at statistisk, også av den grunn er kastet flere av disse øl glass på gulvet enn mange andre glass. Så du kan starte ut ved å få kjøpt noen polykarbonat glass, som gjør det lett for øl, og du kan bare kaste rundt. Dermed bare den gylne væsken som går bort dersom en ulykke skulle skje - og ting kan selvfølgelig også være en skam i seg selv. Velg ett polykarbonat glass som har en form som en ekte øl krus, som du kan få her. Kjøp ølkrus Poly, som har et volum på 50 cl og har store sirkler som skaper en morsom effekt og gjør øl ser bra ut når du helle det i.

Et annen åpenbar glass, er kjøp polykarbonat et cocktailglass, som også servert mye i en vanlig bar. Det kan være at du ønsker å nyte en nydelig jordbær daquiri. Kanskje en mer for en vodka / juice, eller det kan være at du er den typen som elsker å sitte over en mojito og ur venner og kjærester i øynene. Uansett hvilken form for nydelig cocktail du er, så kan du finne en passende glass er over Barlife, som har glass for enhver anledning og for alle slags drikke som du kan forestille sig.

De små drikker kan også bli servert i polykarbonat glas

Det er ikke bare drikke som du vanligvis liker i en større mengde til servere i polykarbonat glass. Dette gjelder nemlig også for svært små shot glass som du kan kjøpe dem i det samme materialet som holder godt. For det meste vil det være slik at gjester eller andre som du drikker shot med vil bli svært overrasket over at disse shotsglass veie så lite om alle de er laget av polykarbonat. For den veier betydelig mindre enn vanlig glass. Og for mange vil det gjelde at de tar et shot opp og slik at de kan ta det opp veldig fort og raskt få den ned, fordi de er vant til, har mer kropp på en slik glass når de vanligvis nyte tung og lakris-aktig smak av dette bildet. På dette nettstedet kan du også få mange polykarbonat shot glass på en gang. Du kan få en pakke med seks små shot glass 'frostet' farger, noe som betyr at de er litt kjedelig i det. De seks shotsglass er i forskjellige farger, og du kjøper dem i en skuff med alle seks. Så ikke bare at de er holdbare, så det er mange av dem, og de er enda festlig.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna