Barglass i polykarbonat, kan ikke knuses og er meget slitesterke

Bruk det utrolig holdbare polykarbonat neste gang du serverer vin. Materialet tåler litt av alt, og sparer deg for mye penger i knust glass etter en våt natt. Se utvalget under, eller lese mer her
Loading...
Shop By
Shopping Options
Set Ascending Direction
Page
 1. 22%
  SALE
  Cocktail glas hvid 40 cl VN40-T
  Cocktail glas hvid 40 cl
  Special Price 38,00 kr Regular Price 49,00 kr
 2. 0%
  SALE
  Vinglas 40 cl - Polycarbonat 300106
  Vinglas 40 cl - Polycarbonat
 3. 0%
  SALE
  VINGLAS PÅ FOD POLYSTYREN D: 85 MM H: 210 MM 4201100
  VINGLAS PÅ FOD POLYSTYREN D: 85 MM H: 210 MM
  25,00 kr
 4. Vin 25 cl - Poly 300121
  Vin 25 cl - Poly
  44,00 kr
 5. Cocktail glas 60 cl VN60-T
  Cocktail glas 60 cl
  49,00 kr
 6. 18%
  SALE
  Vin glas 16 cl VN20-T
  Vin glas 16 cl
  Special Price 30,00 kr Regular Price 36,00 kr
 7. Cocktail glas sort 40 cl VN40-N
  Cocktail glas sort 40 cl
  49,00 kr
 8. Cocktail glas orange 60 cl VN60-M
  Cocktail glas orange 60 cl
  49,00 kr
 9. 16%
  SALE
  Vin glas 25 cl VN25-T
  Vin glas 25 cl
  Special Price 38,00 kr Regular Price 45,00 kr Så lavt som 33,00 kr
Set Ascending Direction
Page
Hva er polykarbonat? Polykarbonat er en hard type plast som kan håndtere ekstreme varme og kalde drikker. I tillegg har glass av dette materialet er å holde noen av hver, og er nesten umulig å bryte det på et tap. Derfor er ideell for barer og andre steder hvor gjestene, eller selv, ofte miste et glass eller to. Polykarbonatglass er tilgjengelig i mange former og TYPEREt opplagt glass, som du kan kjøpe for sin bar, og du kan være sikker på at holder en polykarbonat glass for vin og øl. Så du kan starte ut ved å få kjøpt noen polykarbonat glass, som gjør det lett for øl og vin som du kan bare kaste rundt. Dermed bare mouthwatering væske som går til spille hvis en ulykke skulle skje - og ting kan selvfølgelig også være en skam i seg selv selv.Et annen åpenbar glass, er kjøp polykarbonat et cocktailglass, som også fungerte veldig i en vanlig bar. Det kan være at du ønsker å nyte en nydelig jordbær daquiri. Kanskje en mer for en vodka / juice, eller det kan være at du er den typen som elsker å sitte over en mojito og ur venner og kjærester i øynene. Uansett hvilken form for nydelig cocktail du er, så kan du finne et egnet glass er over Barlife, som har glass for enhver anledning og for alle slags drikke som du kan forestille sig.DE SMÅ drikke serveres også i rustfritt stål GLASDet er ikke bare drikke som du vanligvis liker i en større mengde til servere i polykarbonat glass. Dette gjelder nemlig også for svært små shot glass som du kan kjøpe dem i det samme materialet som holder godt. For det meste vil det være slik at gjester eller andre som du drikker shot med vil bli svært overrasket over at disse shotsglass veie så lite om alle de er laget av polykarbonat. For den veier betydelig mindre enn vanlig glass. Og for mange vil det gjelde at de tar et shot opp og slik at de kan ta det opp veldig fort og raskt få den ned, fordi de er vant til, har mer kropp på en slik glass når de vanligvis nyte tung og lakris-aktig smak av dette bildet. På dette nettstedet kan du også få mange polykarbonat shot glass på en gang. Du kan få en pakke med seks små shot glass 'frostet' farger, noe som betyr at de er litt kjedelig i det. De seks shotsglass er i forskjellige farger, og du kjøper dem i en skuff med alle seks. Så ikke bare at de er holdbare, så det er mange av dem, og de er enda festlig.
Polykarbonat glass prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Polykarbonat glass hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Trustpilot ratings 4.6 Google ratings 4.6
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna