Ølglass i polykarbonat, kan ikke knuses og er meget slitesterke

Her på Barlife kan vi skryte av å være den ledende forhandler i landet når det gjelder polykarbonat glass og vi er stolte af.Når det gjelder barutstyr, så det er noe som er svært viktig å ta hensyn til, og det er, at du noen ganger må kjøpe glass i slitesterkt materiale. På denne siden kan du for eksempel kjøpe øl glass i polycarbonat.Les mer her
Loading...
Set Descending Direction
Page
 1. Øl glas frosted 25 cl BR25ICE
  Øl glas frosted 25 cl
  47,00 kr
 2. Øl glas 25 cl BR25-T
  Øl glas 25 cl
  47,00 kr
 3. Longdrink glas frosted 20 cl FAN22-ICE
  Longdrink glas frosted 20 cl
  34,00 kr
 4. Longdrink glas 20 cl FAN22-T
  Longdrink glas 20 cl
  34,00 kr
 5. Longdrink glas 30 cl FAN33-T
  Longdrink glas 30 cl
 6. Ølglas 28,5 cl - Poly 999906
  Ølglas 28,5 cl - Poly
  47,00 kr
 7. Ølglas 42,5 cl - Poly 999907
  Ølglas 42,5 cl - Poly
  57,00 kr
 8. Ølglas 57 cl - Poly 999908
  Ølglas 57 cl - Poly
  61,00 kr
 9. Jasper 28 cl High Ball - Polycarbonat 200602
  Jasper 28 cl High Ball - Polycarbonat
  53,00 kr
 10. Ølglas 50 cl - Premium REF.503
  Ølglas 50 cl - Premium
  66,00 kr
Set Descending Direction
Page
HVA ER POLYCARBONAT? Polykarbonat er en hard type plast som kan håndtere ekstreme varme og kalde drikker. I tillegg har glass av dette materialet er å holde noen av hver, og er nesten umulig å bryte det på et tap. Derfor er ideell for barer og andre steder hvor gjestene, eller selv, ofte miste et glass eller to. Polykarbonatglass er tilgjengelig i mange former og TYPEREt opplagt glass, som du kan kjøpe for sin bar, og du kan være sikker på at holder en polykarbonat glass for vin og øl. Så du kan starte ut ved å få kjøpt noen polykarbonat glass, som gjør det lett for øl og vin som du kan bare kaste rundt. Dermed bare mouthwatering væske som går til spille hvis en ulykke skulle skje - og ting kan selvfølgelig også være en skam i seg selv selv.Et annen åpenbar glass, er kjøp polykarbonat et cocktailglass, som også fungerte veldig i en vanlig bar. Det kan være at du ønsker å nyte en nydelig jordbær daquiri. Kanskje en mer for en vodka / juice, eller det kan være at du er den typen som elsker å sitte over en mojito og ur venner og kjærester i øynene. Uansett hvilken form for nydelig cocktail du er, så kan du finne et egnet glass er over Barlife, som har glass for enhver anledning og for alle slags drikke som du kan forestille sig.DE SMÅ drikke serveres også i rustfritt stål GLASDet er ikke bare drikke som du vanligvis liker i en større mengde til servere i polykarbonat glass. Dette gjelder nemlig også for svært små shot glass som du kan kjøpe dem i det samme materialet som holder godt. For det meste vil det være slik at gjester eller andre som du drikker shot med vil bli svært overrasket over at disse shotsglass veie så lite om alle de er laget av polykarbonat. For den veier betydelig mindre enn vanlig glass. Og for mange vil det gjelde at de tar et shot opp og slik at de kan ta det opp veldig fort og raskt få den ned, fordi de er vant til, har mer kropp på en slik glass når de vanligvis nyte tung og lakris-aktig smak av dette bildet. På dette nettstedet kan du også få mange polykarbonat shot glass på en gang. Du kan få en pakke med seks små shot glass 'frostet' farger, noe som betyr at de er litt kjedelig i det. De seks shotsglass er i forskjellige farger, og du kjøper dem i en skuff med alle seks. Så ikke bare at de er holdbare, så det er mange av dem, og de er enda festlig.
Ppolykarbonat ølglass prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Ppolykarbonat ølglass hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna