Polykarbonat glass - rørene kan resirkuleres og ikke knust

Polykarbonat glass har mange fordeler, en av de store fordelene er at de ikke kan knuses. Her på Barlife kan vi skryte av å være Danmarks ledende forhandler av polykarbonat glass. Så har du behov for at glassene dine skal være uknuselige, slitesterke og se fine ut etter utallige omganger i oppvaskmaskina så er glass laget av polykarbonat noe du skal vurdere å investere i. Les mer her
Set Descending Direction
Page
 1. Stemless 40cl - Poly NSG PS-46
  Stemless 40cl - Poly
  66,00 kr
 2. Double Jasper 40 cl. Polycarbonat NSG PS - 29
  Double Jasper 40 cl. Polycarbonat
 3. Jasper Rock 27cl. - Polycarbonat NSG PS - 10
  Jasper Rock 27cl. - Polycarbonat
 4. Kaffe krus 25 cl grå - Polycarbonat 400100-G
  Kaffe krus 25 cl grå - Polycarbonat
  53,00 kr
 5. Elite Polycarbonat Kongeblå Champagneglas 200ml 15626
  Elite Polycarbonat Kongeblå Champagneglas 200ml
 6. Champagneglas vintage - Poly 4stk. 17902
  Champagneglas vintage - Poly 4stk.
 7. Skotland RIALTO - Polycarbonat 300110
  Skotland RIALTO - Polycarbonat
 8. 29%
  SALE
  PREMIUM GLAS 35 CL - Polycarbonat 200711
  PREMIUM GLAS 35 CL - Polycarbonat
  Special Price 66,00 kr Regular Price 93,00 kr Så lavt som 51,00 kr
 9. Gatsby Polycarbonate kande 17916
  Gatsby Polycarbonate kande
  406,00 kr
 10. Øl glas frosted 25 cl BR25ICE
  Øl glas frosted 25 cl
  47,00 kr
Set Descending Direction
Page
Polykarbonat linser er tilgjengelig i mange former og typerEt opplagt glass, som du kan kjøpe for sin bar, og du kan være sikker på at holder en polykarbonat glass øl. I en bar er alltid drukket mange øl, og derfor er det klart at statistisk, også av den grunn er kastet flere av disse øl glass på gulvet enn mange andre glass. Så du kan starte ut ved å få kjøpt noen polykarbonat glass, som gjør det lett for øl, og du kan bare kaste rundt. Dermed bare den gylne væsken som går bort dersom en ulykke skulle skje - og ting kan selvfølgelig også være en skam i seg selv. Velg ett polykarbonat glass som har en form som en ekte øl krus, som du kan få her. Kjøp ølkrus Poly, som har et volum på 50 cl og har store sirkler som skaper en morsom effekt og gjør øl ser bra ut når du helle det i.Et annen åpenbar glass, er kjøp polykarbonat et cocktailglass, som også servert mye i en vanlig bar. Det kan være at du ønsker å nyte en nydelig jordbær daquiri. Kanskje en mer for en vodka / juice, eller det kan være at du er den typen som elsker å sitte over en mojito og ur venner og kjærester i øynene. Uansett hvilken form for nydelig cocktail du er, så kan du finne en passende glass er over Barlife, som har glass for enhver anledning og for alle slags drikke som du kan forestille sig.De små drikker kan også bli servert i polykarbonat glasDet er ikke bare drikke som du vanligvis liker i en større mengde til servere i polykarbonat glass. Dette gjelder nemlig også for svært små shot glass som du kan kjøpe dem i det samme materialet som holder godt. For det meste vil det være slik at gjester eller andre som du drikker shot med vil bli svært overrasket over at disse shotsglass veie så lite om alle de er laget av polykarbonat. For den veier betydelig mindre enn vanlig glass. Og for mange vil det gjelde at de tar et shot opp og slik at de kan ta det opp veldig fort og raskt få den ned, fordi de er vant til, har mer kropp på en slik glass når de vanligvis nyte tung og lakris-aktig smak av dette bildet. På dette nettstedet kan du også få mange polykarbonat shot glass på en gang. Du kan få en pakke med seks små shot glass 'frostet' farger, noe som betyr at de er litt kjedelig i det. De seks shotsglass er i forskjellige farger, og du kjøper dem i en skuff med alle seks. Så ikke bare at de er holdbare, så det er mange av dem, og de er enda festlig.
Polykarbonat glass prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Polykarbonat glass hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna