Engangsglass og holdbare plastglass til enhver anledning

Stort utvalg av plast, polykarbonat, og engangsglasGør rydde opp etter neste fest enklere og kjøpe plast glass på festen. Vi anbefaler alltid å ha en god mengde shotsglass og ølglass i plast liggende å unngå å tilbringe hele neste dag på parabolen. Foruten våre plastglass er billige, har vi også et stort utvalg av forskjellige typer og for annen bruk. På denne siden vil du også finne det super holdbar polykarbonat som er både støtsikker, utrolig sterk og kan håndtere mange ganger bruke - en perfekt erstatning for skjøre glass. Les mer her
Loading...
Set Descending Direction
Page
 1. Red Cups partykrus 285ml ( 100STK) 8352
  Red Cups partykrus 285ml ( 100STK)
  331,00 kr
 2. Kaffe krus 25 cl grå - Polycarbonat 400100-G
  Kaffe krus 25 cl grå - Polycarbonat
  53,00 kr
 3. Reagensglas 2 cl. 1200 stk. - Polycarbonat 12-110110
  Reagensglas 2 cl. 1200 stk. - Polycarbonat
  2 712,00 kr
 4. 29%
  SALE
  PREMIUM GLAS 35 CL - Polycarbonat 200711
  PREMIUM GLAS 35 CL - Polycarbonat
  Special Price 66,00 kr Regular Price 93,00 kr Så lavt som 51,00 kr
Set Descending Direction
Page
Totalt shots- og ølglass om du er jägerbomb, små sure eller eplepai shot, det er et glass for alt. På vår side vil du finne et stort utvalg av shotsglass, kan du bruke som disponibel glass eller vaske opp og bruke på nytt. Vår side har også øl glass i både plast og biologisk nedbrytbart materiale, slik at du er garantert å finne noe som passer dine behov. Gjenvinning Materiale Eren av kritikk av engangsmateriale, deponerer den på miljøet derfor vi også kompost bare glass, papir kopp og det bionedbrytbare glass. Ved å kjøpe glass laget av resirkulerbare materialer som reduserer deres startpunkt på forbruket av engangs plast og CO2-utslipp. Polykarbonatet alternativ til engangs plast er super vanskelig polykarbonat-materiale som kan brukes om og om igjen. Fordelen med denne typen glass er at det er svært slitesterk og tåler vaskes mange ganger og fortsatt ser ut til å være ny. Du også unngå knust glass hvis en ulykke inntreffer og glasset er tapt.
Plastglass prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Plastglass hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna