Finn nydelige krystall drinksglass som kan brukes til det meste på Barlife.no

Alt fra pjolter, lowball, bøhmiske krystallglass og tumblers, finn din neste glass Barlife. Vi er alltid klar til å gi deg råd!
Loading...
Set Descending Direction
Page
 1. Highball Glas Aspen - 309ml 3040
  Highball Glas Aspen - 309ml
 2. RCR Enigma Lowball 37cl 6stk. GLAS0502
  RCR Enigma Lowball 37cl 6stk.
  473,00 kr
 3. RCR Enigma Highball 40 cl 6stk. GLAS0503
  RCR Enigma Highball 40 cl 6stk.
  541,00 kr
 4. Highball glas Astor, 380ml (4stk) 6747
  Highball glas Astor, 380ml (4stk)
  406,00 kr
 5. RCR Opera Low og Highball Glaspakke2
  RCR Opera Low og Highball
  745,00 kr
Set Descending Direction
Page
Forskjellen fra vanlig glass og krystalglasDer er en stor forskjell mellom de ulike typer glass på markedet. Blyglass er glass som har et innhold av bly. Mengden av bly kan variere fra 10% til 30%. Blyglass er det som kalles krystallglass. Den kommer fra det faktum at blyglass er mye tydeligere og er mer solid enn glass uten bly. Krystall refererer til at man kan si det samme om en ekte krystall. Denne type glass er vanligvis dyrere enn glass som ikke inneholder bly, men den levetid og holdbarhet er markert høyere. Derfor kan det faktisk være en god investering å kjøpe krystall når du velger glass. En ting å merke seg er at denne type glass ikke er laget for å lagre væske eller mat i over en lengre tid. Dette er fordi som kan trekke fører ut i fødevarene.Mærk og se kvaliteten med krystall gode drinker forserverer å bli drukket av speil. Hva slags glass å velge egentlig avhengig av hva drikker du gjør. Det er generelt sies at drinker med juice, brus eller annen mikser skal serveres i et highball mens lowball glass ofte brukt til servering av enkle drinker med bitter, likør eller sukker. Begge er uunnværlig i baren. Krystall har en høyere tetthet og er derfor litt tyngre. Ikke så tunge at de blir ubehagelig å drikke selvfølgelig. Vekten gjør faktisk at balansen av glasset blir bedre og derfor drikking opplevelsen bedre. Skulle du eller en gjest kommer til å velte et glass på bordet, kan en krystall normalt holde til det og ikke bryte.
Krystall drinksglass prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Krystall drinksglass hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna