Ships to

Dansk E-branded nettbutikk - over 4000 produkter til privat og næringsliv

- Skift
Krystalglas - Stort udvalg af lækre og stilfulde krystalglas
0 0,00 kr
Cart.

Din indkøbskurv er tom.

Return to Previous Page

Krystalglas

Crystal

Hvis det er noe som er moteriktig i øyeblikket som det er eksklusivt ting for både boliger og kjøkken, for eksempel glass retter og derfor er bare krystall meget populære.

For å være mote krever at du noen ganger gå tilbake i tid rent moteriktig og se på hva som var på moten tidligere. Og hvis du gjør dette vil du huske, eller kanskje påpekes at det tidligere var svært fasjonable å ha krystallglass i hjemmet, som de begge pleide å drikke alkoholfrie produkter og annen drikke med alkohol. Felles, alle disse krystall glass, de ser fine og pryder mye når du står på bordet hjemme, bak baren eller et annet sted.

Kom i gang med å se for krystall

Hvis du vil med dette mote bølge, du kan fortsatt nå det når krystall er fortsatt på moten og er fortsatt svært ettertraktet.   Og hvis du ønsker å hoppe, kan du like godt hoppe rett inn Barlifes nettside, hvor du finner mange forskjellige krystallglass, alle med et vakkert uttrykk som vil dekorere og vil gjøre deg lykkelig. Og du kan bare begynne fra den ene enden og kjøpe både vann glass drikkeglas vin shot glass som krystall som du kan få alle disse typer på siden. Et eksempel på et drikkeglass, møter Radiant glass fra Libbey, en krystall som har mønster over alt og i alle henseender kravet om hva en ekte krystall er. Bunnen er vanligvis tunge, og alt glasset i denne meget tung krystall glass, noe som er meget vanlig for bare et glass av denne type. Det finnes også en rekke forskjellige typer krystall fra merket Carat. Fra denne etiketten finner du både den høye og litt slankere krystall glass, mens du kan også finne den lavere og bredere krystall. I vanlig er disse krystallglass som de har mønster på bunnen og toppen øverst er så ikke av mønsteret, men den annen side er helt jevn og  .

Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

Skal det være utelukkende være det er å

Mange tror at man kan nyte en god cocktail i en krystall glass, om det er en longdrink med svært mikser eller om det er en mer klassisk cocktail som har et høyere alkoholinnhold og kanskje til og med ingen mikser . Uansett hva slags drikke du velger, vil det være kanskje smaker bedre hvis de bare får et par isbiter i. Og de isbiter åpenbart ikke kan holde seg så for dette formålet du trenger å ta en isen bøtte som du kan få på Barlife nettsiden i akkurat den samme krystall at disse andre glass og slik at de passer perfekt til hverandre. Og krystall minner meg så mye av seg selv på isbiter, vil det skape en mer imponerende utseende når du så velger å kombinere disse to tingene med en isen bøtte.

Gjør krystall-art

Når du tenker på krystallglass vil mest sannsynligvis tenke på disse vanlig glass, som har et mønster av firkanter og med andre som former, men det er ikke nødvendigvis slik at krystall behov for å se ut. For her på Barlife nettsted, viser vi at glass med krystallmønster trenger ikke være laget av klart glass. I Libbey serien gjør at vi kan stolt tilby krystallglass, som er både i sølv farger, kobber, hvit og svart. Dermed disse brillene er ikke gjennomsiktig, og de skaper en svært vakker når det kommer til å måtte serverer en deilig drikke av glasset. Når du ønsker å drikke noe deilig og eksklusiv det ikke fungerer som bare tror at du må finne annen krystall glass, som passer sammen. For å tenke lenger enn at hvis du virkelig ønsker å skaffe seg noe som folk vil legge merke til når det er på bordet. Og i en slik situasjon bør man også kjøpe en mikser mugge som en her på Barlife også kan få like krystall. Det vil se fint til den andre krystall og sammen vil alt dette glass med vakre mønster skaper en fin effekt på bordet eller i baren. Denne krystallen pitcher er også av merket Libbey og det kan ha 75 cl av nøyaktig væske du ønsker. Hvis du ikke har så mye til de alkoholholdige drikkevarer kan du enkelt velge å bruke både denne mikseren jug, og det mangfoldet av krystall glass for brus eller annen juice, som er helt forskjellig fra de alkoholholdige drikkevarer. Også ganske vanlig vann kan være servere og hva man velger å servere, så det vil alltid både smaker bedre og penere hvis du velger å servere den med et par biter av is.