Få Oktoberfest stemning med ølkrus med håndtak!

Ølglass er uunnværlig når du drikker øl, spesielt på fester med et bestemt tema eller en bar inspirert av Tyskland. Finn ølkrus akkurat her

Loading...
Set Ascending Direction
 1. Ølkrus 1L - Isar 5000558 by ARCOROC color Svart
  Ølkrus 1L - Isar
 2. Ølkrus 1 L - Poly 200302 by GLASS4EVER color Svart
  Ølkrus 1 L - Poly
 3. Libbey Gibraltar ølkrus, 1 ltr. 19011301 by LIBBEY color Svart
  Libbey Gibraltar ølkrus, 1 ltr.
  225,00 kr
Set Ascending Direction

Skap den rette Oktoberfest-stemningen

Det er ingenting som skriker mer tysk Oktoberfest enn de velkjente ølglassene med håndtak. De originale ølglassene er på 1L og går under navnet pulp, som hovedsakelig betyr 1L på tysk. Du må holde Oktoberfest eller skal utstyre baren din med de rette, disse ølglassene er viktige for å få den rette stemningen fremover - så du trenger bare klassisk schlager-CD med Toppers I coverbilde.

Ølkrus i forskjellige størrelser og utseende sier kult

med ølkrus 1 liter tilbyr vi også ølkrus, som har plass til vesentlig mindre. De mindre ølkrusene er flotte for folk som liker øl over tid. Die-hard øldrikkere vet at en øl fort kan bli lat hvis den er for lang og derfor er de mindre ølglassene et godt forslag til et alternativ til ølglass på 1L. Er ikke det klassiske diamantformede Erdinger ølkruset, tilbyr vi også andre varianter av kjente merker som Libbey eller Arcoroc. I tillegg har vi også som et unikt polykarbonat ølglass som holder både til å mistes og kastes. Disse krusene er spesielt gode for oktoberfester hvor etter fem messer er i topp humør.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna