Coctailmiksere

Lag cocktails og drinker med et mikser glass Når du skal kjøpe et mikser glass i form av en Boston shaker, så har vi har forskjellige typer å tilby her. Et shaker glass er et glass som er smalere i bunnen og videre i toppen, det kan selvsagt lukkes og det er laget i litt tykkere glass. Her finner du diverse mikser glass, som i stor grad ligner hverandre, så det er bare din personlig smak som avgjør hvilket glass du skal shake med. Les mer her
Loading...
Set Descending Direction
Page
 1. Mixer glas PSC Spiegelau - 750ml 4964
  Mixer glas PSC Spiegelau - 750ml
  324,00 kr
 2. Mixing Glas - Mezclar BTBL3921
  Mixing Glas - Mezclar
  202,00 kr
 3. Tulip mixer glas - Mezclar BTBL3922
  Tulip mixer glas - Mezclar
  202,00 kr
 4. Stemmed Mixer glas - Mezclar BTBL3923
  Stemmed Mixer glas - Mezclar
  202,00 kr
 5. Shaker Glas med opskrift Final Touch FTA1831
  Shaker Glas med opskrift Final Touch
  284,00 kr
 6. Calabrese Mixing glas - Urban bar UB124
  Calabrese Mixing glas - Urban bar
  270,00 kr
 7. Calabrese Footed Mixer Glas - Urban bar UB4129C
  Calabrese Footed Mixer Glas - Urban bar
  338,00 kr
 8. Perfekt Fit Boston Glasplast - Urban bar UB99
  Perfekt Fit Boston Glasplast - Urban bar
  107,00 kr
 9. Classico Diamond Cut Mixing Glass UB4263
  Classico Diamond Cut Mixing Glass
  813,00 kr
 10. Mixerglas klar - 75 cl 12221-01
  Mixerglas klar - 75 cl
  134,00 kr
Set Descending Direction
Page
Make cocktails og drinker med mikser glass Når det gjelder blandede drinker og cocktails i baren er det også behov for verktøy som du kan bruke til å riste løs med. Her er det mange forskjellige shakers å bruke, og det finnes mange typer, hver med sine fordeler og ulemper. Blant annet gjelder det til en Boston shaker har den store fordelen med å bruke et glass til å riste med, og derfor trenger du ikke engang å helle drikke i et glass etterpå når drikken er allerede i et glass. Du kan kjøpe mange sett som består av både en Boston shaker og en mikser glass, men er litt mer proff så du bør kjøpe ting separat slik at du er sikker på at du vil ha kjøpt noen ting som du vil bli fornøyd. Under denne kategorien på denne siden, hvor du kan finne miksing glass kan også finne andre ting. Blant annet kan du også finne ulike blandings mugger, som også brukes for å blande nydelige drinker med. Det kan for eksempel være at du bør ha et besøk på en gang, og i denne forbindelse ønsker å servere noen nydelige og hjemme blandet drinker og her en mikser mugge være veldig bra for deg. For en mikser mugge kan du for eksempel lage en stor mugge gin & tonic, som gjør det mulig å unngå å gjøre individuelle glas.En pitcher drikke er alltid bra, uansett hva tilfelle dette er. Spesielt er det åpenbart at servere en stor del av cocktailer hvis du har en fest eller et arrangement ute med venner, bekjente og familie. Men ikke bare i de varme månedene, kan det være nydelig med en god drink. Ved juletider kan du blande nydelig gløgg eller lignende og deretter servere det til gjester. De gode mikser glass er at du bare blande alt på ett sted, og deretter ha en nydelig drink som kan være servere, noe som vil gjøre folk veldig glad. Men det trenger ikke å være så avansert at du bruker mikseren glass. Fordi du kan gjøre det, at du blander en god og klassiske lemonade mikser glass. Blant annet kan du lage en nydelig blanding av rips juice og vann. Dette skaper både en vakker farge og smaker godt hvis du holder å helle nok sukker i. Du kan også velge å ta dansk vann hvis du vil at det skal være litt mer spennende og brus lignende. Og hvis du fortsatt er i ferd med å blande i mikser glass kan du også velge å helle isbiter i. Deretter kan du vurdere om det også ville passe godt med noen oransje og sitronskiver som alt bidrar til å gi en nydelig, enkel syrlig og forfriskende smak. Dette betyr at det er både å 'voksen'- fester med alkohol og barneselskap som du kan bruke å blande glass. For at et barns fødselsdag, er det også en mulighet til å blande noen smakfulle drinker. Du kan gjøre noen annerledes, og hell dem i forskjellige mikser glass slik at du kan fortelle dem når de har tjent for de tørste barn som kanskje har kjørt rundt og laget legering og vært på skattejakt.
Coctailmiksere prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Coctailmiksere hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna