Ships to

Dansk E-branded nettbutikk - over 4000 produkter til privat og næringsliv

- Skift
Find glas online - stort sortiment af flotte glas til baren
0 0,00 kr
Cart.

Din indkøbskurv er tom.

Return to Previous Page

Glass

glass for bar, restaurant eller hjemme

Det er alltid viktig å ha glass nok i baren når du liker å lage cocktailer og ulike drinker
Enten du er en profesjonell bartender eller bare amatør bartender er viktig å ha utstyret i orden. Og her glass en essensiell del av enhver bartendere utstyr. Fordi hvis du har innsamling av glass i rekkefølge slik at du ikke kan tjene drinker og cocktails du ønsker. Det handler om å være på pre-buys slik pre-arrange å ha briller for alle typer drinker og cocktails, som du kan plutselig være i en situasjon hvor du trenger en veldig spesifikk glass & ndash; og utenfor glasset, den bestemte drikk ikke bli gjort
 .

Få drinkens personlighet frem ved hjelp av riktig glass

Alle slags drinker og drikkevarer, som mennesker, hver med sin egen personlighet. Og denne personligheten bør understrekes ved hjelp av et glass og ved å vurdere nøyaktig hvilken type glass du skal velge for en bestemt drikke. Her kan du finne alt fra elegante, høye og slanke glass som passer perfekt med en lett, kjølig sommer drink til de mer rustikke briller med tykk bunn som passer til en kveld whisky. Samlingen av glass blir kontinuerlig oppdatert, og det er stadig nye briller, kan man følge det som det er nyheter om glass . her
 
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

Glass i mange forskjellige forkledninger

Her kan man finne mange forskjellige produkter som er laget av glass. Og selv kan man finne mange forskjellige typer glass også. Fordi du kan både finne herdet glass, som er ideelt for varme drikker som kaffe og te. Videre kan man finne glass med ulike mønstre, som derved skiller seg fra de klassiske glasset med jevn overflate. Og det er ikke bare glass til å drikke fra, som du finner her. For også mugger er mulig å kjøpe. Når for eksempel servert en god vin med eller etter mat, er det viktig at det også serverer vann. Siden alt må se så tiltalende som mulig bør tjene vann i vakre glass karaffel eller i et vakkert glass pitcher. Innenfor mugger, er det noe for enhver smak.
Gjør en cocktail med riktig glass
Som bartender, er det nesten like naturlig å lage en cocktail, som å puste. For som bartender vil ofte bli bedt om å lage cocktails. lære om de forskjellige cocktailglass her Hvis du har å gjøre en lang drink man trenger en lang ball glass, og en slik drikk er karakterisert ved å ha mye is, har en forholdsvis liten mengde alkohol i forhold til blanderen, som også er skråstilt. en blodig Mary eller skrutrekker er eksempler på lange drikkevarer, som man kan bruke disse brillene i.

Et lite glass med stor kraft

For noen feiring må naturligvis skudd til! Det er alltid skudd og hele situasjonen rundt skudd som får folk i en festlig stemning og når man skal drikke disse små drikker bør vurdere nøye hvilke glass for å bruke den. Det er også sagt at en whisky glass ikke gå med mindre det har et ønske om å drikke sine gjester helt under bordet, som selvfølgelig kan ha sine fordeler. Men du må få tak i et glass som minner om en snaps glass, som ikke er så stor. Men dette er ikke nødvendigvis forteller i seg selv, siden det er mange forskjellige størrelser av shot glass også. Her bør man sørge for å skaffe seg den shot glass i forskjellige størrelser, slik at du både må Gajol skudd, fisk skutt og tequila shots. Og hvis du har tenkt å drikke tequila shots kan også kjøpe litt ekstra shot glass for salt, som er en viktig del av en tequila shot.

Kunsten å velge rett ølglass

Det er først senere i kveld, gjestene på en fest ber om sterkere ånder. Tidlig på kvelden vil du ofte ha mer ut som øl, og det gjelder også for mat. Man kan kjøpe briller for enhver anledning, men det er ingen skam i å velge noen som du selv vil. For akkurat når det kommer til øl glass det er et så bredt utvalg og hva noen man liker er en veldig personlig sak, som varierer fra person til person. Men ingen kan være sikker på er at du sannsynligvis trenger å finne et glass som du liker på dette området fordi det er alle slags forskjellige typer ølglass.

Wineglass se mye forskning bare ut

Det er betydelige forskjeller i vinglass, og her er det særlig størrelsen som varierer. Fordi du kan få alt fra store glass til mindre glass. Det vi liker best er en veldig personlig ting, men her finner du alle typer.