Loading...

Gjør din egen Roma-gaveeske - Lag ditt eget Roma

Artikkelnummer
623132
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på support@barlife.no

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på support@barlife.no
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

589,00 NOK

Beskrivelse

Er du en stor romelsker, og har du alltid drømt om å lage din egen - Da kan du gjøre det nå!

Nok et skudd fra «Do Your Own»-serien, kanskje du allerede har laget Do Your Own Gin, og nå mangler en god Rum i baren – eller om du bare alltid har hatt en drøm om å lage en rom.


Her er litt mer om hva du får i settet:


To flasker laget av italiensk glass og en høykvalitets trakt i rustfritt stål avrunder settet ditt visuelt. Tilpass den med de medfølgende etikettene.

Tre ganger forskjellige eik og ni botaniske planter er tilgjengelig for deg å eksperimentere med, for din helt personlige rom. Alt topp fersk og tappet i krukker med komposterbare naturlige propper.

En novelle, inkludert en introduksjon til de forskjellige romtypene, en skarp ingrediensliste og fire gode oppskriftsforslag, alt dette vil gi deg det du trenger å vite for din første profesjonelle romsmaking!

Settet er perfekt som gave til romantikkelskere og interesserte, eller som et spesielt høydepunkt på fester og bryllup.


Ingredienser:

  • Frysetørket frukt (1,5 g ananas, 4 g eple, 1,5 g kirsebær, 3 g appelsin)
  • 3 x 4 g eikeflis 3 x 4 g,
  • muskatnøtt 10 g,
  • pekannøtter 5 g,
  • rosiner 6 g (99,5 % sultanas, 0,5 % solsikkeolje)
  • vaniljesukker 13 g (95 % rårørsukker, 5 % bourbon vaniljejord)
  • kanel kuttet 8 g.
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna