Loading...

Gjenbrukbar matbeholder 3 pakke Orange - ZipTop

Artikkelnummer
628986
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på support@barlife.no

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på support@barlife.no
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

Special Price 349,00 NOK Regular Price 445,00 NOK
Spar 22% (96 NOK)

Beskrivelse

Gjør deg selv den tjenesten; Unngå irriterende lokk som åpner seg i posen når du er på farten! La heller disse smarte ZipTop flatbunnede posene være favorittbeholderne dine for mat på farten eller i kjøleskapet.


Stables

Lukkes lett

Laget av 100% platina silikon

ZipTops - si farvel til løse lokk og engangsposer

Er du også lei av hvordan lokkene til oppbevaringsbøtter alltid hoper seg opp i skuffer og skap? Ikke bekymre deg, her er løsningen! Produktene fra ZipTop har ingen plagsomme løse lokk som forsvinner i mengden, er ekstremt slitesterke og tåler både høy varme og kulde.


Bruk dem i kjøleskapet, til oppvarming i mikroen og i fryseren, og la dem erstatte alt fra fryseposer i plast til uholdbare plastbøtter som mister formen etter kort tid. ZipTops mister ikke formen over tid, selv om du vasker dem i oppvaskmaskinen igjen og igjen.

Så lenge du passer på at beholderen står oppreist, er ZipTop en virkelig genial måte å oppbevare maten din på når du er på farten, i kjøleskapet eller i fryseren.


ZipTop tallerkensett - 3 stk

Settet inneholder 3 størrelser som du kan bruke som du ønsker.

Små mål H 10,2 x B 16,8 x D 8,6 cm.

Middels mål H 11,4 x B 19,3 x D 10,2 cm.

Stor mål H 12,4 x B 21,1 x D 11,7 cm.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna