Loading...

Gense Focus de Luxe Salatbestikk 26,8 cm Sort / Matt stål

Artikkelnummer
628116
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på support@barlife.no

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på support@barlife.no
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

805,00 NOK

Beskrivelse

Folke Arström designet Focus de Luxe for Gense allerede i 1955. I dag er Focus de Luxe en stilig retroklassiker med tidløst og funksjonelt design. Bestikket har et modernistisk design for sin tid med sitt trekantede knivblad, avrundede gaffel og smale skje. Perfekt for alle som er interessert i design og en forkjærlighet for retroperler.
Focus de Luxe har vært et samleobjekt i mange år. Bestikket har blitt anerkjent av "New York Times" som et av de "100 best designede produktene i moderne tid". De sorte håndtakene, opprinnelig laget av nylon, er nå laget av hard POM-plast.
Design: Folke Arström (1907-1997) begynte sin karriere i 1930 i Stockholm som kunstner og industridesigner. På 40- og 50-tallet var han den mest fremtredende industridesigneren i Sverige. En posisjon som gjorde ham til et viktig medlem av den første generasjonen av stolte skandinaviske designere.
Tåler oppvaskmaskin maks. 55 °C. Smør håndtakene med litt olivenolje (eller annen matolje) for å opprettholde den vakre svarte overflaten.
DESIGNET FOR Å GJØRE DEG STOLT


Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna