Loading...

Spiegelau Noblesse karaffel inkludert 2 glass

Artikkelnummer
518083
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

1468,75  NOK

Beskrivelse

Spiegelau Noblesse Karaffel inkludert 2 Glass - Perfekt for whisky-elskere

Dette whisky-settet fra serien Noblesse av Nachtmann er det ultimate tilbehøret for enhver whisky-entusiast. Settet består av en karaffel og to whisky-tumbler, alle laget av høykvalitets krystallglass. Med dette settet kan du nyte din favorittwhisky med stil og eleganse.

Whisky-tumblerne har en diameter på 8,2 cm og en kapasitet på 295 ml. Deres tykke base hjelper til med å holde whiskyen din ved den perfekte temperaturen, slik at du kan nyte den fulle smaksopplevelsen. Glassene er også lette å holde og praktiske å bruke takket være deres fine og stilige design.

Karaffelen kan romme opptil 750 ml og er perfekt for å oppbevare og servere din favorittwhisky. Den har en firkantet form og er utstyrt med samme design som glassene. Glassproppen passer perfekt og er enkel å håndtere. Den har også en firkantet form som legger til en ekstra touch av eleganse.

Uansett om du vil unne deg selv eller gi en gave til en whisky-elsker, er dette Spiegelau Noblesse whisky-settet det perfekte valget.


Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna