Loading...

Gastrisk Øko Meyers 250ML

Artikkelnummer
671211
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

128,75 NOK
In stock

Beskrivelse

Gastrisk Øko Meyers 250ML - Legg til Smak og Søthet til Dine Retter

Meyers karamelliserte gastrisk er en deilig eddik sirup som er perfekt for å forbedre smaken av dine retter. Denne gastriske er laget av karamellisert eddik sirup som legger til en søt og bitter smak til sausene dine. Den kan brukes for å forsterke sødme, bitterhet og friskhet i rettene dine.

Bruk gastrisk som en smakstilsetter i sauser for å legge til en ekstra dimensjon til rettene dine. Den kan også brukes for å glasere kjøtt og gryteretter, noe som gir dem en deilig og karamellisert smak.

Gastrisk kommer i en praktisk flaske med en størrelse på 250 ml, noe som gjør den enkel å oppbevare og bruke. Den er økologisk og laget av eplecidereddik, sukker, lys sirup, mørk sirup, eplejuice og aroniajuice.

Vær oppmerksom på at gastrisk kan inneholde allergener som selleri, krepsdyr, egg, fisk, gluten, lupin, melk, bløtdyr, sennep, nøtter, peanøtter, sesamfrø, soyabønner og svoveldioksid og sulfitter.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna