Loading...

Flaskeholder Vægmonteret 3 70cl / 1 liter

Artikkelnummer
15620
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

225,00 NOK

Beskrivelse

Veggmontert Flaskholder til 3 Flasker - Skap mer plass i din hjemmebar

Gjør din hjemmebar mer profesjonell og effektiv med denne smarte veggmonterte flaskholderen. Den er designet for å skape mer bordplass og gjøre det enklere og raskere å lage drinker.

Flaskholderen er laget av rustfritt stål og har en elegant sølvfarge. Den kan romme opptil 3 flasker á opptil 1 liter, og hver flaske har sin egen dispenser ved munnstykket. Dispenseren sikrer en servering på 25 ml av gangen, noe som er den vanligste målingen for en drink.

Med denne flaskholderen kan du enkelt servere direkte fra holderen og unngå å kaste bort tid på å finne og åpne flasker. Når flaskene er tomme, kan de raskt og enkelt byttes ut med nye.

Flaskholderen er enkel å montere og henge opp, og den er klar til bruk med en gang. Vær oppmerksom på at skruer for oppheng ikke følger med, og dispensere må kjøpes separat. Alkohol følger ikke med.

Legg den siste finishen på din hjemmebar med denne funksjonelle og stilfulle veggmonterte flaskholderen.

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna