Loading...

Flaske kjøler Akryl - firkantet

Artikkelnummer
9549
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

1208,75  NOK

Beskrivelse

Kvadratisk Flaskekjøler i Klar Akryl - Perfekt for Fester og Arrangementer

Denne kvadratiske flaskekjøleren er laget av høykvalitets akryl og er et ideelt tilbehør for fester, arrangementer og barer. Med en bredde på 44,5 cm, dybde på 28,0 cm og en høyde på 23,0 cm kan den romme opptil åtte flasker med en størrelse på 0,75 liter. Du kan også bruke den til å kjøle magnumflasker, bare ved å redusere antallet av flasker for å sikre at alle flaskene blir kjølt ned.

Den fremre veggen på flaskekjøleren er lett buet, noe som gir en stilig touch til dens design. Begge hjørnene ved bakveggen er utstyrt med reservedeler, noe som sikrer holdbarhet og lang levetid.

Uansett om du bruker den i restauranter, barer eller i din egen hjemmebar for poolfester eller grillkvelder, vil denne flaskekjøleren være et praktisk og stilig valg. Den klare akrylen gir et moderne utseende, og dens generøse størrelse sikrer at det alltid er kalde flasker klare for gjestene dine.

Med denne kvadratiske flaskekjøleren kan du være sikker på å imponere gjestene dine og skape en elegant atmosfære for enhver festlig begivenhet.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna