Loading...

Fever-Tree Indisk Tonic Vann 20cl

Artikkelnummer
9460
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

29,00 NOK
  • Pris pr stk m/24 stk: 28,00 NOK . Spar 3%
Fever-Tree Indisk Tonic Vann 20cl is available to buy in increments of 24

Beskrivelse

Fever-Tree Indian Tonic Water - Den Perfekte Partner til Gin og Vodka

Fever-Tree Indian Tonic Water er det ultimate valget når det kommer til å skape den perfekte Gin & Tonic eller Vodka Tonic. Dette prisbelønte tonicvannet er laget med de fineste og mest autentiske ingrediensene, som sikrer en subtil botanisk smak og en naturlig friskhet.

Med en alkoholprosent på 0% er Fever-Tree Indian Tonic Water et ideelt valg for de som ønsker å nyte en forfriskende drink uten alkohol. Hver flaske inneholder 20 cl tonicvann, noe som er den perfekte mengden å blande med din foretrukne gin eller vodka.

Dette tonicvannet er produsert i Storbritannia og er kjent for sin høye kvalitet. Det er laget med rørsukker, kinin av den fineste kvaliteten og naturlig saft som kommer fra de opprinnelige Chinchona-trærne, også kjent som febertrær. Denne kombinasjonen av ingredienser gir Fever-Tree Indian Tonic Water en ren og frisk aroma med sitrus- og aromatiske noter.

Uansett om du er en gin-entusiast eller bare elsker en god Vodka Tonic, vil Fever-Tree Indian Tonic Water forbedre din drikkopplevelse og gi deg en perfekt balanse mellom smak og syrlighet.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna