Loading...

Emerio Dobbel Vaffeljern

Artikkelnummer
537826
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på support@barlife.no

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på support@barlife.no
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

378,75 NOK

Beskrivelse

Emerio Dobbelt Vaffeljern - Perfekt for rask og enkel vaffelproduksjon

Med det doble vaffeljernet fra Emerio kan du nå lage to vafler samtidig, noe som gjør det raskere og enklere å lage mange vafler på en gang. Vaffeljernet er designet i svart plast og rustfritt stål, noe som gir det et moderne og stilfullt utseende.

Med dette vaffeljernet kan du lage hjerteformede vafler som vil imponere både barn og voksne. Det har en justerbar termostat som gir deg mulighet til å tilpasse varmen etter dine preferanser. Indikatorlyset viser når vaffeljernet er klart til bruk.

Vaffeljernet har et non-stick belegg som gjør det enkelt å fjerne vaflene uten at de sitter fast. De sklisikre gummiføttene sikrer at vaffeljernet står stabilt på bordet under bruk. Og når du er ferdig, er det enkelt å rengjøre takket være det non-stick belegget og den varmebeskyttede håndtaket.

Med målene LxBxH (cm) 37 x 11,2 x 25,4 og en vekt på 2,35 kg er vaffeljernet kompakt og enkelt å oppbevare. Det er et praktisk og effektivt verktøy for å lage deilige vafler hjemme.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna