Cherry

Prøv den deilige hetvin sherry

for å nyte en god likør er noe som de fleste liker. I mange tilfeller gjør det veldig søt smak som du sjelden kan drikke så mange glass, men det kan være en fantastisk digestif å fullbyrde en god middag på. Sherry er betydelig tykkere i konsistens og søtere i smaken enn den klassiske hvit eller rød vin. Videre fargen betydelig rødere enn det du finner i en vanlig rødvin.


det spesielle med sherry er at det er produsert i forskjellige byer i sør-Spania. Det er derfor en likør som kommer fra Spania, og er derfor et uttrykk for de tradisjoner som er utbredt her. Det er noe helt spesielt om sherry som er at sherry eikefat lagret på ikke helt fylt. Når du foretar andre typer alkohol vil nesten alltid fylle fat opp slik at det ikke er luft, noe som kan gjøre dårlige ting til å smake. Men det er ganske annerledes når det kommer til sherry. For det faktum at det bare fyller eikefat og frac34; gjøre opp at det er dannet et lag av et fast skumprodukt, som legger seg over sherry slik at sherry ikke er i direkte kontakt med oksygen som er i den tomme del av fat eik. Dette materiale dannet seg et hvilket som helst av sherryens søthet og gjør smaken er så karakteristiske og deilig.


Sherry er for det meste en vin som du liker til dessert, som er den mest vanlige når det gjelder likør. Grunnen til dette er at det er en vin som er betydelig søtere enn andre viner, og derfor passer godt med den søte dessert. Men det finnes også noen typer sherry, som ikke er fullt så søt og derfor passer like godt for deilig tapas som oliven og nøtter. Den mest utbredte typen sherry i dette landet er det søte, som de fleste også karakteriserer med sherry.


på denne siden vil du finne ulike typer sherry. Blant annet kan du finne Don Guido, som er en virkelig god sherry, lagret på Pedro Xim & eacute; Nez druer og kommer fra Spania, akkurat som en sherry bør gjøre. Flasken inneholder 37,5 oz og har et alkoholinnhold på 18%. Det særegne ved denne sherry er at før druene begynner å lagre, har de fått lov til å tørke under solen i 15 dager. Deretter skjer en trykke og legge de modnes. Denne modningsprosessen tar svært lang tid som det kan ta opp til 20 år. Tar en smak av denne sherry vil gjøre det smak som både rosiner og fiken vises. Dette sherry er veldig søt og har ikke surhet at du noen ganger kan oppleve.

 

denne kategorien er over, finner du den danske kirsebær vin Kijafa. Det er svært spesifikke kirsebær, som brukes til å lage denne vinen, og bidrar til å gi den en virkelig god og søt smak. Du vil finne at etter smaken av denne sherry er veldig lang, så det betyr at hver slurk trekker en lang tid. Du vil både oppleve smaken av mandel og frukt når du tar en smak av det.


spesiell type sherry krem ​​sherry er noe som er kjent for å være en blanding av diverse andre sherry vin. For den består nemlig både Fino, av Oloroso, lite Pedro Ximenez og lite fino. En av krem ​​sherries du finner på siden har en karamellisert smak som du vil nyte hvis du er søtere likør.

Set Descending Direction
Page
 1. Vat 22 Full Rich Madeira FL 75 40083
  Vat 22 Full Rich Madeira FL 75
  189,00 kr
 2. Don Benigno Cream Sherry FL 75 40084
  Don Benigno Cream Sherry FL 75
  148,00 kr
 3. Valdespino Fino Inocente Dry Sherry FL 75 40088
  Valdespino Fino Inocente Dry Sherry FL 75
  256,00 kr
 4. Osborne Fino Quinta Sherry FL 75 40089
  Osborne Fino Quinta Sherry FL 75
  176,00 kr
 5. Heering Cherry Liqueur* FL 100 63109
  Heering Cherry Liqueur* FL 100
  309,00 kr
 6. Fee Brothers Cherry Bitter FL 15 62180
  Fee Brothers Cherry Bitter FL 15
  229,00 kr
 7. Don Guido 20 YO Pedro Ximenez Sherry FL 37,5 40029
  Don Guido 20 YO Pedro Ximenez Sherry FL 37,5
  406,00 kr
 8. Fad No.6 Sherry FL 75 40051
  Fad No.6 Sherry FL 75
  189,00 kr
 9. Ferraz Medium Rich Madeira FL 75 40034
  Ferraz Medium Rich Madeira FL 75
  148,00 kr
 10. Harvey's Bristol Cream Sherry FL 75 40056
  Harvey's Bristol Cream Sherry FL 75
  161,00 kr
Set Descending Direction
Page

Sherry - en smag af Spanien 

Det særlige ved denne hedvin er, at den fremstilles i forskellige byer i den sydlige del af Spanien. Der er således tale om et spansk produkt, der er forbundet med mange stolte traditioner. En meget særlig detalje ved sherry er, at de egetræsfade sherryen lagres på ikke fyldes helt op. Når man producerer andre typer alkohol, vil man stort set altid fylde fadene helt op således. Det gøres for at minimere mængden af luft og oxygen, så indholdet ikke fermenterer. Det forholder sig dog helt anderledes, når det kommer til sherry. Man fylder kun sherryfade ¾ dele op, og der er således meget luft i fadene. På overfladen af sherryen dannes et lag der kaldes flor. Floren lægger sig som et tæt lag der gør, at sherryen ikke er i direkte kontakt med ilten. Floren er med til at sænke sukkerindholdet i sherryen, og  hjælper til at danne den karakteristiske smag. 

Nyd sherry til desserten 

Sherry er for det meste en vin, som man nyder til sin dessert. Dette er generelt meget udbredt, når det kommer til hedvine. Grunden til dette er, at der er tale om en vin, som er væsentligt sødere end almindelige vine. Sødmen og den lidt kraftige eftersmag af alkohol supplementere mange desserter godt. Der findes dog også nogle typer sherry, som ikke er helt så søde, og som derfor passer lige så godt til lækker tapas med oliven og nødder. Den mest udbredte type, her i landet, er den søde, og det er klart denne smag, som de fleste vil mene kendetegner sherry. Ligesom med vin, mousserende vin eller gin, kræver det ofte, at man smager en del for at finde sin favorit. Til at starte med, kan man eksperimentere med de forskellige tørhedsgrader. Denne hedvin ligger typisk på egefade, og det liggetiden i dem, kan have afgørende betydning for smagen. 

Find din favorit

Her på siden finder du forskellige typer sherry. Blandt andet kan du finde Don Guido, som er en rigtig god flaske, der er lagret på Pedro Ximénez-druer. Flasken indeholder 37,5 cl og den har en alkoholprocent på 18%. Det særlige ved denne flaske er, druerne har fået lov til at tørre under solen i 15 dage, inden de presses. Selve presningen er hurtigt overstået, men modningsproces tager rigtig lang tid. Med en Don Guido kan det tage op til 20 år. Cream sherry kendes som en blanding af forskellige andre sherryvine. Den består normalt både af Fino, Oloroso, Pedro Ximenez og produceres på tørret druer. Selvom det er en blanding af flere forskellige druer, kan det give nogle rigtigt gode smagsoplevelser.

Cherry prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Cherry hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna