Mixer

Sirup & Co. Mix

De fleste vanlige folk har det litt vanskelig å drikke ren alkohol, og de trenger sirup og bland før de kan drikke drinkene.

Med sirup og bland du får din drink ned

Hvis du har litt problemer med å få alkohol drukket så det kan være at det du trenger er faktisk kjøper noe sirup og bland som vil gjøre det rett og slett blir lettere å drikke det. På den måten legger du noe som overmanner smak, som ellers er preget av alkohol, enten det gjelder ROM tequila eller gin < / a> . Dette betyr at selv mens du står og drikker en drink med sirup og bland ikke vil merke at det er alkohol i. Det kan bli enda bare plutselig glemme at det er alkohol du stå og drikke, og du ville heller tro at det er brus og lignende.

For drikker skal sirup og bland for å

Hvis du er i ferd med å planlegge en bar og kanskje bare ønsker å komme fra starten har det travelt, så det er ingen grunn til at du bør gå rundt og vente på at du får kjøpt alle de ulike merkelige ingredienser som det tar å gjøre forskjellige cocktails. Hva du kan gjøre hvis det skal være fart fremover, og hvis du ikke gidder å vente er bare å kjøpe ulike typer sirup og mikser, og deretter kan du gå. En av mikseren, som for eksempel, kan du kjøpe mikseren til bloddy mary. Hvis du kjøper en slik pakke, så vil du ha nok for hele 24 stk. bloddy mary så det bør nok få festen i gang! Og så du trenger ikke å gå ut og kjøpe tomatjuice, selleri og andre ting som du sannsynligvis ikke kommer til å bruke noe annet. En slik mikser er derfor ganske viktig å ha hvis du har tenkt å gjøre den type drinker i baren. Noe annet som du kan kjøpe for å kjøpe det enklere å lage drinker er en pose med søte n syrlige. Hvis du kjøper denne typen mikser så det er enklere enn noen gang før har gjort en cocktail, som kommer til å smake helt rett, men ikke ønsker alle de forskjellige ingredienser som du trenger.  

Set Descending Direction
Page
 1. Red Bull Classic 25cl 65009
  Red Bull Classic 25cl
  26,00 kr
 2. Einstök Icelandic White Ale, Fustage 30L 65507
  Einstök Icelandic White Ale, Fustage 30L
  2 278,00 kr
 3. Fever-Tree Smoky Ginger Ale 20cl 65547
  Fever-Tree Smoky Ginger Ale 20cl
  26,00 kr
 4. Fever-Tree Spiced Orange Ginger Ale 20cl 65548
  Fever-Tree Spiced Orange Ginger Ale 20cl
  26,00 kr
 5. Fentimans Pink Grapefruit Tonic 50cl 65558
  Fentimans Pink Grapefruit Tonic 50cl
  47,00 kr
 6. Fentimans Connoisseurs Tonic Water 20cl 65559
  Fentimans Connoisseurs Tonic Water 20cl
  39,00 kr
 7. Fentimans Naturally Light Tonic 50cl 65577
  Fentimans Naturally Light Tonic 50cl
  47,00 kr
 8. Red Bull Ginger Ale, Økologisk 25cl DS 65579
  Red Bull Ginger Ale, Økologisk 25cl DS
  30,00 kr
 9. Royal Club Soda Water 33cl KASSE 65626
  Royal Club Soda Water 33cl KASSE
  406,00 kr
 10. Thomas Henry Ultimate Grapefruit 20cl 65673
  Thomas Henry Ultimate Grapefruit 20cl
  26,00 kr
Set Descending Direction
Page

Nemme drinks med mixer

Mixer er en nem og hurtigt måde, til at få velsmagende drinks. Man skal blot blande det op med væske, tilføre alkohol og så er man klar til at servere drinks for sine gæster. Det er især smart, hvis man holder et større arrangement, hvor der skal serveres mange drinks eller cocktails. Ved at bruge mixer slipper man for, at skulle stå og blande mange ingredienser sammen, hvilket sparer en masse tid i baren. Yderligere sparer det også på oprydningen, da der ikke er knive og skærebrætter, som skal vaskes op. Man kan vælge at købe mix i pulverform eller i flydende form, og vi har begge dele i vores sortiment. Hvilken type man ønsker at bruge er et spørgsmål om præferencer. Der er ikke forskel på kvaliteten på det endelig produkt. Begge typer skal blot blandes op med den ønskede væske, og efter en kort omrøring, er det klart til brug.

Drinks med mixer

Skal du servere mange drinks til dine gæster, så kan det spare meget tid i baren, hvis du benytter dig af mixer. Et godt eksempel er en Lime Margarita. Lime Margarita laves utroligt nemt ved at blande en pose Francos mixer i vand. Posens indhold passer cirka til en liter vand. Når vandet og mixeren er blandet godt sammen, har du din base for drinken. Der skal således blot tilføres tequila og en smule triple sec. For at gøre drinken mere indbydende kan der pyntes med tørret limeskal. En Bloody Mary er kendt over hele verden, men den kan være besværlig og tidskrævende at lave. Ved at bruge Big Tom Bloody Mary mix, slipper du for den værste part med tomatsaft. Bland dåsens indhold med 4-6 cl vodka, lidt worcestershire sauce, tabasco og en stang selleri. På kort tid har du således to lækre Bloody Marys.

Mixer prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Mixer hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna