Kjøp ingefærøl online - Stort utvalg hos Barlife.no

Stort utvalg av ingefærøl ingefær øl har de siste årene blitt svært populært. Det er forfriskende, og drikkes ofte av de som ikke er så glad i vanlig. Det finnes mange forskjellige varianter av ingefærøl. Felles for dem er at de er veldig forfriskende og perfekt for sommermånedene. Du kan drikke de som de er eller bruke dem i mange drinker og cocktails. Les mer her
Loading...
Set Descending Direction
Page
 1. Fever-Tree Ginger Beer 20cl 65047
  Fever-Tree Ginger Beer 20cl
  26,00 kr
 2. Gin og Ginger Beer: Hayman's - Pakke 00016Barlife
  Gin og Ginger Beer: Hayman's - Pakke
  677,00 kr
 3. NaturFrisk Ginger Beer 27,5cl 65150
  NaturFrisk Ginger Beer 27,5cl
  39,00 kr
 4. Three Cents Ginger Beer FL 20 65996
  Three Cents Ginger Beer FL 20
  20,00 kr
 5. J. Gasco Ginger Beer 20cl 65130
  J. Gasco Ginger Beer 20cl
 6. Grace Ginger Beer 33cl DS 65004
  Grace Ginger Beer 33cl DS
 7. Fentimans Ginger Beer 27,5cl 65147
  Fentimans Ginger Beer 27,5cl
  34,00 kr
 8. Fentimans Ginger Beer 50cl 65600
  Fentimans Ginger Beer 50cl
  53,00 kr
Set Descending Direction
Page
Server en iskald ingefær beerIngefærøl har sin opprinnelse helt tilbake til 1800 i Skottland. De ønsket å skape en eksotisk drink, som kan nytes i stedet for øl, som på den tiden var veldig populært. På 1800-tallet var det mange forskjellige importerte eksotiske frukter og krydder fra Østen. Frukt og krydder ga inspirasjon til å lage ulike ny drink. Under gjæringen ingrediensene utviklet naturlig vann, og det ga en uventet, men frisk resultat. Ginger øl ble deretter servert alene, med garnityr av sitrus. Det er fortsatt i stor stil, og ofte fylt et glass med isbiter. Fordi det er så frisk, og samtidig servert på isen, er ingefærøl et populært valg i løpet av sommeren. Gjør dine gjester et alternativ til øl, så pass på å ha et valg i baren. De er tilgjengelige med forskjellige smaker, men ingefær er alltid den viktigste ingrediensen. Server alltid i flotte glass med god plass for isterningerSe vårt utvalg riktig herHelt kort, er ingefær øl ikke øl. Navnet antyder det, og det er også den viktigste årsaken til litt forvirring om produktet. For å noe kan kalles øl, må den inneholde malt eller hopp og gjær og vann. Inneholder ginger ale som inneholder de ovennevnte bestanddeler bare vann. Egentlig er det mer en cider enn en øl, og alkoholinnholdet er for lavt. Typisk er ca. 4%. Det er lavt i forhold til øl, men relativt høy i eplesider. Den brukes i en rekke drinker og cocktails hvor den mest populære er nok Mørk 'n' Stormy. Den består av ingefær øl, mørkt rom, limesaft og litt sukker og fersk ingefær. Det er en enkel drink, og det anbefales å bruke gode råvarer. Fever Tre ingefær øl er laget for en Mørk 'n' Stormy. Fever Tre Ingefær Øl inneholder ikke alkohol, men har en lang og myk ettersmak. Derfor passer feber treet Ginger Beer perfekt i drikke.
Ingefærøl prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Ingefærøl hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna