Blandevann og ferdigblandinger til cocktails - stort utvalg av blandevann, tonic og sirup

Bland den perfekte cocktail Når du forbereder cocktails og drinker, er det viktig å ha de riktige ferdigblandinger og brus. De er en stor del av de fleste drikker, så det er viktig å velge en høy kvalitet. På Barlife har vi gjort det enkelt for deg. Vi har samlet alle de beste tonics, sirup og ferdigblandinger til cocktails i denne kategorien. Finn akkurat de smaker du trenger for å lage dine cocktails, og overrask din gjester. Les mer her
Loading...
Set Descending Direction
Page
 1. 1883 TOASTED MARSHMALLOW Sirup 17-1922
  1883 TOASTED MARSHMALLOW Sirup
  170,00 kr
 2. 1883 MELON Sirup 17-3073
  1883 MELON Sirup
  170,00 kr
 3. Fever-Tree Ginger Beer 20cl 65047
  Fever-Tree Ginger Beer 20cl
  26,00 kr
 4. Thomas Henry Bitter Lemon (+pant) FL 20 65062
  Thomas Henry Bitter Lemon (+pant) FL 20
  26,00 kr
 5. Goldberg Ginger Ale FL 20 75013BS
  Goldberg Ginger Ale FL 20
 6. Gin og Ginger Beer: Hayman's - Pakke 00016Barlife
  Gin og Ginger Beer: Hayman's - Pakke
  677,00 kr
 7. Monin Frappé Non Dairy Smootie Base, 1,36KG DÅSE 61002
  Monin Frappé Non Dairy Smootie Base, 1,36KG DÅSE
  324,00 kr
 8. Monin Frappé Youghurt Smootie Base, 1,36KG DÅSE 61004
  Monin Frappé Youghurt Smootie Base, 1,36KG DÅSE
  324,00 kr
Set Descending Direction
Page
Sirup kan forvandle drikke hvis du eksperimentere i hjem bar, og du har til å overraske dine gjester med en god cocktail, så sirup et perfekt verktøy. Med sirup er å lage en cocktail med en helt annen smak ved å legge til et par dråper til cocktail. Det er sirup i verden smak, og vi har samlet over 100 forskjellige produkter i denne kategorien. Det er mange fordeler til en sirup. Ofte kjøpt i små flasker som ikke er så dyrt, og slik at de kan samtidig være tro for lenge. Hvis du ikke har prøvd å arbeide og bland med sirup før, så det er på tide å prøve det. De kan gi noen unike smagsoplevelser.Miksere din drinksMiksere tilgjengelig i mange forskjellige versjoner, er det rask vei til gode drinker og cocktails. En blander er tilgjengelig i flytende form eller i pulverform. Det er et spørsmål om smak, som foretrekker å bruke det ene eller det andre. En mikser er flott å ha, som skal gjøres mange drinker på en gang, og det skal gå raskt. Francos mikser er en av de beste, om det skal gjøres sitron Margarita. Francos mikser er lett å blande opp og er tilgjengelig i 170 grams poser. Det er forenlig med omtrent en liter blanding. Monin er en av de mest kjente merkevarer, og de har gjort ulike mikserer. Det er først og fremst Monin Purémikser. De gir et veldig spesielt utseende for din drinker, og de er veldig lett å arbeide med.Ginger øl som mikserDer er ikke så mange som vet det, men ingefær øl kan brukes som en mikser, en rekke drinker. Mørk 'n' Stormy er den mest kjente. Ginger øl er også brukt i en Moskva muldyr, og dens ofte bitter og sterk smak, er å gi hint av friskhet. Ikke bruk ingefær øl i en drink kan heldigvis nytes alene. Fentiman er kjent for å lage noen av de beste tonics, men de produserer også ulike ingefærøl. En av deres egenskaper er deres høy kvalitet i alt de gjør, og du vil også finne i Fentimans ingefær øl.
Blandevann og ferdigblandinger prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Blandevann og ferdigblandinger hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna