Kjøp Brandy fra hele verden på nettet - Se det store utvalget her »

Brandy fra hele verden brandy nytes over hele verden. Det samme kan sies om hvor det blir produsert. Det er et produkt som generelt er destillert vin, som deretter blir lagret. Mange foretrekker å nyte en brandy etter middag eller kaffe. I Danmark drikkes det ofte, og det er vanlig å finne på menyen på ulike restauranter. Er du ny i forhold til denne type alkohol, er det ting du bør være klar over. Du kan lese mer her
Loading...
Set Descending Direction
Page
 1. Soberano Solera Brandy FL 70 50021
  Soberano Solera Brandy FL 70
  202,00 kr
 2. Brandy Alexander - Pakke 00025Barlife
  Brandy Alexander - Pakke
  704,00 kr
 3. Bols Liqueur Apricot Brandy FL 70 63326
  Bols Liqueur Apricot Brandy FL 70
  229,00 kr
 4. Laird's Applejack Brandy FL 70 50065
  Laird's Applejack Brandy FL 70
  379,00 kr
 5. Torres 20 Hors d'Age Brandy FL 70 50071
  Torres 20 Hors d'Age Brandy FL 70
  473,00 kr
 6. Giffard Liqueur Apricot Brandy / Abrikos FL 70 63282
  Giffard Liqueur Apricot Brandy / Abrikos FL 70
  221,00 kr
 7. Asbach Uralt Original 3 YO Brandy FL 70 50030
  Asbach Uralt Original 3 YO Brandy FL 70
  297,00 kr
 8. Asbach Uralt Privat-Brand 8 YO Brandy FL 70 50031
  Asbach Uralt Privat-Brand 8 YO Brandy FL 70
  406,00 kr
 9. Cardenal Mendoza Gran Reserva Brandy FL 70 50020
  Cardenal Mendoza Gran Reserva Brandy FL 70
  419,00 kr
 10. Carlos I Solera Gran Reserva Brandy FL 70 50018
  Carlos I Solera Gran Reserva Brandy FL 70
  392,00 kr
Set Descending Direction
Page
Store variasjoner i brandyI og med at brennevin ikke er beskyttet av mange forskrifter, er betegnelsen på verdensbasis. Det er en felles betegnelse for alle som er destillert vin, og som har lagret i tønner. Den har ofte en brunaktig farge, men kan i sjeldne tilfeller være helt klar og fargeløs. Nesten alle deler av verden, som produserer vin, er også produsert konjakk. Det er ingen regler for hva som kan brukes av druetyper, og da har ikke et bestemt område, kan du oppleve store smaksforskjeller. I noen land kalles det lokale navn, men for folk som ikke kjenner det lokale navnet, vil du vanligvis bruke "brandy". Det er viktig å forstå at man ikke skal forveksle denne type brandy likør. Likører er vanligvis søt, og kan gjøres på frukt som kirsebær, aprikos eller sitrus. Making brandySom base laget all konjakk på samme måte. Hovedingrediensen er druer, og prosessen fra vine til brandy er lik prosessen konjakk. Når det skal gjøres, start ved å trykke på druer, og gjorde en vin-lignende blanding. Denne blandingen blir deretter destillert og helt på plater. I Cognac, det er et sett med regler som må følges. Det må blant annet lagres i minimum 6 måneder. Det er i hovedsak den samme typen druer og derfor mange smaker veldig like. Her er det annerledes med brandy. Det er en felles betegnelse for at verden skal bruke destillert vin. Grape varianter, retter, lengde og areal kan variere sterkt. På den måten er det store muligheter for å finne en versjon som passer din smak knopper. Kjent brandyArmagnac er trolig best kjent seg. Det er kjent som den store utfordringen for cognac, og i øynene til mange, er sammenlignbar kvalitet. Armagnac produsert på 3 forskjellige varianter av druer, karakterisert ved at Bas-Armagnac er den som brukes i de fleste aromtiske. Som med cognac, som finnes i Armagnac også forskjellige klasser, inndelt etter hvor mange år det har vært i tønner. Armagnac faktisk har en historie som går lenger tilbake enn cognac, men området som helhet, har ikke vært godt å merke seg. Det var i Cognac, og mente derfor at de vant prisen som "det beste området" for konjakk. Både Spania og Italia også levere gode brandy, som vi anbefaler sterkt at du prøver. Det er lett å gå ut for å kjøpe en cognac, men prisene kan være litt dyrt i forhold til kvaliteten. Hvis du går rundt i området, er det gode muligheter for å få en eksepsjonell smaksopplevelse.
Brandy prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Brandy hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna