Kaffebønner

Kaffebønner Danmark er et av de landene i verden som drikker mest kaffe per innbygger. Kaffe er ikke bare kaffe, og derfor tilgjengelig i mange forskjellige kvaliteter og versjoner. Vårt utvalg består av kaffe i høy kvalitet fra både kjente og mindre kjente merker. Vi har valgt kaffe av høy kvalitet fordi det er å foretrekke når du gjør drinker. I vårt sortiment har vi både hele bønner og malt kaffe. Finn inspirasjon til bruk av kaffedrikker og les mer her
Loading...
Set Ascending Direction
Page
 1. Kaffe, Merrild Aroma Filterkaffe, 500g 920996
  Kaffe, Merrild Aroma Filterkaffe, 500g
  75,00 kr
 2. Kaffe, Lavazza Prontissimo Instant, 300g 920980
  Kaffe, Lavazza Prontissimo Instant, 300g
  227,00 kr
 3. 0%
  SALE
  Kaffebønner Café Noir UTZ Espresso 1kg 250496
  Kaffebønner Café Noir UTZ Espresso 1kg
  290,00 kr
 4. 0%
  SALE
  KAFFEBØNNER LORENZO NAPOLITANO 204887
  KAFFEBØNNER LORENZO NAPOLITANO
  252,00 kr
 5. 0%
  SALE
  Kaffebønner Lorenzo Aroma Øko - Gevalia 1 KG 203290
  Kaffebønner Lorenzo Aroma Øko - Gevalia 1 KG
  303,00 kr
 6. 0%
  SALE
  Kaffebønner 1853 Dark Roast - Gevalia 1 KG 203288
  Kaffebønner 1853 Dark Roast - Gevalia 1 KG
  252,00 kr
 7. 0%
  SALE
  Kaffebønner Continental 1 kg - Gevalia 1 KG 202255
  Kaffebønner Continental 1 kg - Gevalia 1 KG
  214,00 kr
 8. 0%
  SALE
  Kaffebønner Cafe Noir UTZ - Douwe 1 KG 184140
  Kaffebønner Cafe Noir UTZ - Douwe 1 KG
  176,00 kr
Set Ascending Direction
Page
Kaffebønner med ulike nuancerDer kan være store individuelle forskjeller i hva folk liker best coffee. Noen er mest til den mørke og litt bitter kaffe, mens andre foretrekker en sødligligere og mer fruktig kaffe. Det er to ting som avgjør hvordan kaffen skal smake. Først er det kaffebønner å bruke. Det er to forskjellige typer kaffe, som står for nesten all kaffe i verden. Robusta eller Arabica. De har hver sin smak, og det utvikler seg videre, avhengig av hvordan de er stekt. Når kaffen er å være brygget, er det av stor betydning hvor temperatur og trykk er gjort. Vil du bruke bakken kaffebønner i baren er robusta ofte variasjonen valgt. Dette er fordi den har en sterkere og mer intens smak enn Arabica hele kaffebønner. Robusta blir derfor ofte brukt i kaffepulver.Cafe Noir kaffebønnerEn versjon av kaffebønner som ofte brukes for drinker er Cafe Noir. Café Noir er Arabica kaffebønner som er helt mørkbrent. Det gir en litt mer bitter og intens kaffe smak, og det er derfor navnet. Trenger du kaffedrikker, er det ofte blandet med andre ingredienser. Disse ingrediensene bidrar til å både fjerne og utfylle kaffe smak. Er det en enkel og lys kaffe brukes i drikke, vil du finne at kaffen smaken druknet. Det er ikke beregnet. I en irsk kaffe eller Espresso Martini er kaffe en av de viktigste ingrediensene, og av den grunn er det viktig å velge en sterk kaffe av høy kvalitet. Her passer Cafe Noir veldig bra. Det samme gjelder for Gevalia mørke steke kaffebønner. Løselig kaffe kan brukes og det er raskere å gjøre, men det er viktig å produsere en sterk blanding. På denne måten sikrer vi at den intense og rike kaffe smaken opnås.Drinks med kaffeDer er mange drinker, hvor kaffe er inkludert. Noen av de mest populære er den irske Kaffe og Espresso Martini. For å opprette en helt ekte irsk Coffe som vil imponere gjestene dine, må du ha en sterk kaffe. Det kan være mørkt stekt fra Gevalia eller Cafe Noir kaffebønner. Det er hjørnesteinen i drikken, og et sted der du ikke trenger å inngå kompromisser. Bland med whisky, mørk sukker og ekte pisket krem. Ønsker du å vri det litt, kan du legge litt karamell sirup. Espresso Martini består av bare tre ingredienser, så å bruke høykvalitets ingredienser. En Espresso Martini kaller for en kaffe med en dyp og intens smak. Ingen er Cafe Noir eller Gevalia er det riktige valget. Ved å bruke en av de to, din Espresso Martini også en fin mørk farge. Dekorer martini med noen hele bønner eller dryss kaffe pulver.
Kaffebønner prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Kaffebønner hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Trustpilot ratings 4.6 Google ratings 4.6
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna