Stort utvalg av likør Online ? GARANTI på Barlife.no

Likører er uunnværlige i barsammenheng.

Hvis du har bøker med drikke oppskrifter, og har bladd litt i de har du sikkert oppdaget at likør brukes i mange drinker og cocktails. Likør er tilgjengelig i mange forskjellige versjoner, hver med deres smak. Den er laget i nesten alle frukter og bær. En god bar enten det er på byen eller hjemme bør ha et stort utvalg av likør. En annen ting som er bra med de er at de har lang holdbarhet etter åpning. Se vårt store utvalg av likører og bli inspirert her

Loading...
Set Ascending Direction
 1. 1883 Lime Juice Cordial FL 70 61114 by 1883 color Svart
  1883 Lime Juice Cordial FL 70
  118,75 NOK
 2. Borghetti Caffé Espresso Likør FL 70 63425 by BORGHETTI color Svart
  Borghetti Caffé Espresso Likør FL 70
  315,00 NOK
 3. Saké Shirayuki 14,5% FL 75 CL 188067 by Taster Wine color Svart
  Saké Shirayuki 14,5% FL 75 CL
  319,00 NOK
 4. Matlaging Saké 14% FL 100 CL 176460 by HON M color Svart
  Matlaging Saké 14% FL 100 CL
  95,00 NOK
 5. Tails Cocktails "Classic Mojito" FL 100 900128 by TAILS color Svart
  Tails Cocktails "Classic Mojito" FL 100
  748,75 NOK
Set Ascending Direction

Likør gir drikke en twist

At være i kontroll over sin drikking og tilbehøret bak en bar er alfa omega, hvis du ønsker å være en god bartender. Likør er for mange en utfordring siden det er sjelden røyker med handlekurven din når du skal handles inn i feiringen. Men det er synd, fordi det kan virkelig bidra til å løfte cocktails. Det er også brukt mye hvis du ønsker å gi en klassisk drink en vri. Det kan være litt kjedelig å servere de samme cocktailer og bare følge de klassiske oppskrifter. Det finnes tusenvis av likører på markedet, så det er absolutt mulig å finne en som kan gi vri du leter etter. Likør laget ved å trekke smak av forskjellige frukter, nøtter eller bær. Dette gjøres ved å legge ingrediensene i alkohol og la den suge. Når det er trukket, bør det filtreres før den helles på flaske.

Stærk eller mild likør

Der er betydelige forskjeller i styrken av likør er. Det samme gjelder søthet i dem. Noen typer frukt og bær, har så mye fruktsukker i at de automatisk blir søt. Sukkeret oppløses alkoholen når det er plassert og trekker. En av de mest kjente likører markedet er Aperol, Cointreau og Galliano. Aperol er brukt i tidligere drikke Aperol Brennevinz. Den er laget av oransje og rabarbra, som er den fremtredende smaken. Det er blandet med prosecco og dansk vann, for å gjøre den klassiske Aperol Brennevinz. Cointreau er også laget av oransje. Mer spesifikt bruker oransje skreller i prosessen. Cointreau kan drikkes ren, men kan også brukes i et hav av drikkevarer og cocktailer. For eksempel er det brukt i både Cointreau margarita og kosmopolitisk. Cointreau har et alkoholinnhold på 40, og derfor i sterk slutt. Cointreau er en triple sec, og har fått sitt navn fordi den er destillert tre ganger.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna